Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2009

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 2 ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ

ΑΦΟΥ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ;;;
ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ;;
ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ;;;

Στη «μαφία των φαναριών» στρέφει τώρα η αστυνομία τις έρευνές της για τον εντοπισμό των δραστών, που έκαψαν δύο χτυπημένους Πακιστανούς στο Ηράκλειο ενώ βρίσκονταν σε ημιθανή κατάσταση, το πρωί της περασμένης Δευτέρας.
Οι δύο άντρες βρέθηκαν νεκροί πάνω σε πρόχειρο στρώμα σε εγκαταλειμμένη αποθήκη στην περιοχή του Γιόφυρου από δύο γυναίκες που είχαν μέρες να τους δουν, ενώ το κατάλυμά τους είχε υποστεί ζημιές από τη φωτιά.
Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών συνέτειναν ότι ο θάνατος των δύο νεαρών αντρών προήλθε από αναθυμιάσεις λόγω πυρκαγιάς, που ξέσπασε από λάμπα πετρελαίου.

Ομως, τα ευρήματα του ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη ανέτρεψαν τις αρχικές εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. και μετέτρεψαν την υπόθεση σε θρίλερ.
Από τη νεκροψία προέκυψε πως οι δύο νεαροί Πακιστανοί, που εργάζονταν πλένοντας τζάμια αυτοκινήτων στα φανάρια, έφεραν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μάλιστα από «αμβλύ τέμνον όργανο», με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ικανές να προκαλέσουν τον θάνατο. Οι δύο άντρες πιθανολογείται πως έζησαν μόνο μερικά λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, όπως έδειξε
η παρουσία μονοξειδίων στους πνεύμονές τους.

Ο ιατροδικαστής περιμένει ακόμη μία εξέταση για να πει με βεβαιότητα αν ο θάνατος των δύο Πακιστανών οφείλεται στη βαρύτητα των χτυπημάτων ή από τα εγκαύματα και τις αναθυμιάσεις. Σε αυτοψία που έγινε χθες στον χώρο βρέθηκαν συν τοις άλλοις κηλίδες αίματος. Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν πως, όταν υπάλληλοι της υπηρεσίας της Περιφέρειας Κρήτης, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, πήγαν στο κατάλυμα που έμεναν οι δύο ξένοι, βρήκαν την πόρτα κλειστή με λουκέτο.

Οι ίδιοι αλλά και οι περίοικοι ανέφεραν ότι την περασμένη Τετάρτη αντιλήφθηκαν έναν έντονο καβγά ανάμεσα στα δύο θύματα και άλλους ξένους, που καθάριζαν κι αυτοί τζάμια διερχόμενων αυτοκινήτων.
Η Αστυνομία, που αρχικά είχε περιορίσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, στρέφει τώρα τις έρευνες στα κυκλώματα των Πακιστανών, που ελέγχουν τα «πόστα» στα φανάρια και επιλέγουν ποιοι θα δουλέψουν.

ΠΡΕΖΑ TV
18-11-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζοτιβούλι είσαι απίστευτος. έχεις το στυλ της μεγάλης αποκάλυψης, συνταρακτικά γεγονότα και έτσι..
Στην Ελλάδα παίζουν πάρα πολλά παιδιά και ενήλικες ημεδαποί και αλλοδαποί που καθημερινά λιώνουν στα φανάρια. Αλλά λέμε λιώνουν και δεν τελειώνουν. Τώρα που έγινε αυτό εγκληματικό πραματάκι και δεν κρύβεται άλλο μας απασχόλησε; Κάθε μέρα παιδάκια (άσχετα για τους φίλους μας που τα αποκαλούν γυφτάκια) περνούν δοκιμασίες μέσα στο κρύο και την πείνα. Μα το μαρτύριο τους δεν τελειώνει εκεί. Αν δεν έχουν να δώσουν στους νταβατζήδες το βράδυ τα περιμένει και 2ος σταυρός. Αναγκαστικά, ιστορικά αναπόφευκτα που θα λεγε και κάποιος μαρξιστής, αναπτύσσουν το χαρακτήρα που τα βλέπουμε να έχουν. "γυφτάκια" λέμε και ενοχλημένοι τους κάνουμε νόημα να τσακιστούν να φύγουν. Αντί να μαζευτούμε και να δώσουμε ένα μάθημα καλό στους νταβατζήδες τους, καθόμαστε και περιμένουμε να γίνουν οι πακιστανοί μια ακόμα είδηση που ενισχύει την τρομολαγνεία. Το πως θα γίνει αυτό είν άλλο θέμα. Θα είναι ένας εξαγριωμένος όχλος; Θα είναι μια πολιτεία δημοκρατικά εκλεγμένη που τα όργανα της θα πράξουν κατά τις επιταγές του λαού, ή κάποιος αλλοδαπός θα πάρει πάλι το πιστόλι και θα σκοτώνει αδιακρίτως όποιον βρει στο διάβα του;
Άραγεςςς η παραοικονομία πίσω από αυτή την βιομηχανία παροχής αφορολόγητων υπηρεσιών πόσο τζίρο έχει; Τι κοστίζει στο κράτος;
βάλε τις ανάγκες για περίθαλψη των εργαζομένων, το αντίκτυπο στο αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών και πως μεταφράζεται σε αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης με το ανάλογο κόστος κτλ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για πακιστανούς στο Δημοκρατικό μας Ηράκλειο αλλά το δράμα δεν τελιώνει στους νεκρούς. Η αλβανοπακιστανή HFASHF KJFHAKHF περνά ένα τρελό λούκι. Καθημερινά ζητιανεύει έξω από ένα φροντιστήριο αγγλικών στα γιάννενα στο Πέραμα, ενώ το βράδυ κοιμάται κρυφά απ τους φύλακες στο σπήλαιο της γκορίτσας, εκεί με τους σταλαχτίτες.
Καθημερινά τρυπώνει σε ένα νετ καφέ και μιλάει με τους δικούς της και με τον τουρκο-αλβανικής καταγωγής Γιοννά Μουρέ ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη και βγάζει κι αυτός το μεροκάματα στα φανάρια.
Τα δύο αυτά παιδιά γνωρίστηκαν σε ένα κυβερνοάσυλο για αποκλεισμένους κοινωνικά και εκεί αναπτύχθηκε ένα αγνό ισλαμικής φύσης αίσθημα εφόσον πιστή στην παράδοσή της δεν βγάζει την μπούρκα ποτέ.
Το τραγικότερο όμως είναι οτι λόγο πολλαπλών διασείσεων σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θυμηθεί πως την λένε αλλά της έχει μείνει μια μόνιμη εντύπωση οτι είναι μια ελληνίδα η οποία εργάζεται στο εν λόγω φροντιστήριο!
Σε κάποια φάση μην μπορώντας να τα βγάλει πέρα και απελπισμένη που ο έρωτάς της δεν βρίσκει ανταπόκριση πλέον, καθημερινά απειλεί να σκοτώσει αφού πρώτα απαγάγει και ξυλοκοπήσει τον άτυχο Γιοννά.
Οι αρμόδιοι φορείς παρακαλούνται να δράσουν άμεσα.