Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2009

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ;;;

Στα Ιντερνετ καφέ της Αθήνας στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό του ατόμου που έστειλε την προκήρυξη προχτές στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org, με την οποία η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Φράξια Μηδενιστών» ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στην πολυκατοικία που μένει η ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου στα Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός είναι ο προσφιλής τρόπος της οργάνωσης να στέλνει τις προκηρύξεις της με ηλεκτρονικό τρόπο. Ηδη από προηγούμενες περιπτώσεις οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τρία μεγάλα Ιντερνετ καφέ στα Πατήσια και στην Κυψέλη, απ όπου έχουν σταλεί κείμενα της οργάνωσης, αλλά η έρευνα δεν έχει αποδώσει καρπούς.

Οπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί, τα μέλη της ομάδας επιλέγουν καταστήματα και ώρες με πολύ μεγάλη κίνηση, γι αυτό είναι πολύ δύσκολο να μπορεί κάποιος να εντοπίσει κάποιον «ύποπτο» και να δώσει στοιχεία στις διωκτικές αρχές.

Εν τω μεταξύ, όπως λένε πυροτεχνουργοί, από τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι της κ. Γιαννάκου φαίνεται ότι πιθανόν ο κατασκευαστής είναι νέο πρόσωπο στην περιοχή της Αθήνας. Και αυτό γιατί αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν ηλεκτρονικά ρολόγια, αντί για μηχανικά που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα, άλλη καλωδίωση, ηλεκτρικό κύκλωμα, άλλα υλικά και χαμηλό εκρηκτικό.

ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ INTERNET CAFE;;;

ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΣ IP ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ATHENS INDYMEDIA ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ IP ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ;;;
ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA;;;

ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι μπατσοι ξερουν ποιος μπανει στο ινδυμεδια. αφου η συνδεση γινεται μεσα απο τν παροχο σου. δηλαδη συνδεομαι εγω με τον παροχο και απο τν παροχο παω στο ινδυμεδια. αυτο δεν μπορει να το κρυψει το ινδυμεδια. οποτε γνωριζοντας την ωρα δημοσιευσης και γενικα διαφορα τετοια πραγματα καταληγουν σε καποια λιγα αποτελεσματα.

εγω αυτο ξερω σαν απλος χρηστης ινδυμεδια. δηλαδη το ινδυμεδια δεν αποθηκευει τις ιπ. ουτως η αλλως οποιος θελει να κανει κατι τετοιο ξερει πολυ καλα πως να καλυπτει τα ιχνη του μεσα στο ιντερνε ωστε να αποπροσανατολιζει τους αστυνομικους

Ανώνυμος είπε...

πολύ απλά μέσω ote.απλότερα δεν θα μπορούσε να γίνει.ακόμη εάν και όποτε θελήσουν ξέρουν ποτε, που μπήκες,σε ποιες σελίδες, τί ώρα τί μέρα και μαζεύουν ότι άλλη πληροφορία θέλουν. γι αυτό να ξέρετε ότι πολύ απλά στο internet δεν ισχύει η ανωνυμία που πολλοί νομίζουν. θα περίμενα να το ξέρετε αυτό όλοι σας.ιδίως αυτοί που έχετε blog και γράφετε διάφορες πληροφορίες και νομίζετε ότι δεν σας ξέρουν.όλοι σταμπαρισμένοι είστε και είμαστε.απο ιντερνετ κινητά κτλ.