Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2009

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου πραγματοποιεί η Τροχαία, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια και οι στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης & στάθμευσης, διακοπές & εκτροπές της κυκλοφορίας) σε οδούς γύρω από το ΕΜΠ έως την Πλ. Κάνιγγος, ενώ κατά την ημέρα της πορείας, θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και στις καθέτους αυτών.
Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία- Τρόλεϊ).
Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτηση τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Κλειστό θα παραμείνει αύριο το κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 2.30 το μεσημέρι και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων για την 36η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι, λόγω της προσέλευσης των πολιτών για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις, δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων ενώ θα υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.
Διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας θα γίνουν σταδιακά στις στις οδούς: Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Καρ Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή. Στους οδικούς κόμβους της πλατειών Δημοκρατίας και Χ.Α.Ν.Θ., όπως επίσης και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φόρα κυκλοφοριακές συνθήκες, αναφέρει η Τροχαία.

ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
16-11-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: