Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2009

ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με διαδικασία κανονισμού αρμοδιότητας παρέπεμψε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκίδας στο ΜΟΔ Άμφισσας την εκδίκαση τη υπόθεσης των αστυνομικών Επ. Κορκονέα και Βασ. Σαραλιώτη, που έχουν παραπεμφθεί να δικαστούν για την ανθρωποκτονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου τον περασμένο Δεκέμβριο στα Εξάρχεια.
Το Ποινικό Τμήμα με την 2082/2009 απόφαση εγκρίνει την πρόταση του εισαγγελέα ΑΠ Ι. Τέντε για την παραπομπή τη υπόθεσης στο ΜΟΔ Άμφισσας.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι κατά την ποινική δικονομία επιτρέπεται η παραπομπή μιας υπόθεσης σε άλλο ομοειδές δικαστήριο όταν υπάρχουν, μεταξύ άλλων, σοβαροί λόγοι που ανάγονται στη δημόσια ασφάλεια και τάξη. Τέτοιοι λόγοι συντρέχουν στη συγκεκριμένη περίπτωση, κατά το Ποινικό Τμήμα ΑΠ και τον εισαγγελέα ΑΠ, αφού είναι γνωστά στο Πανελλήνιο τα γεγονότα που ακολούθησαν το περιστατικό του θανάσιμου τραυματισμού του μαθητή στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Αναφέρεται ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας τόνισε σε έγγραφό της ότι υπάρχουν στο διαδίκτυο ανακοινώσεις που παροτρύνουν σε κινητοποιήσεις ανάλογες του περασμένου Δεκεμβρίου έξω από το δικαστήριο και την πόλη της Χαλκίδας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης. Και επισημαίνονται οι σοβαροί κίνδυνοι εκτεταμένων επεισοδίων στη Χαλκίδα και διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Ακόμα, αναφέρεται ότι ανάλογος φόβος για επεισόδια εξέφρασε εγγράφως ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας και ότι οι πιθανολογούμενοι κίνδυνοι επιτείνονται λόγω της γειτνίασης της Χαλκίδας με τη Αθήνα και της εύκολης πρόσβασης σε αυτήν.


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΊ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ
ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΔΙΚΗ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-11-2009

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σαπισει στη φυλακα ο δολοφονος

Ανώνυμος είπε...

oxi...elpizoume na ton baloun me kana barba-thoma isobith. na ton peripoiithei ton mega batso katalhlws.

Panbeautiful21 είπε...

Ρε και σε Ευρωπαϊκό δικαστήριο να την κάνανε, όλοι στους δρόμους θα βγαίναμε!

Ανώνυμος είπε...

agori mou esy!!!! giabri mou (giati sigoura giabri eisai)!!! na se xeretai h manoula sou pou den sou emathe orthografia "ΠαρέΛΕΙψα"...exypne.....

Ανώνυμος είπε...

a χα χα το λεει και μονος του ο βλακας..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΞΥΓΗΜΕΝΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ.
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΧΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΥ.ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟ.

warrel 29 είπε...

Βούλωνε ρε αγράμματε 12.57.
Καθυστερημένο υπανθρωπίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Καιρός είναι να γίνει η δίκη και να βγει από τη φυλακή. Αρκετά ταλαιπωρήθηκε ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

11.50 esu pou ksereis orthografia xAIretai.mipws eisai ki esu giavri kai den to ksereis?

Ανώνυμος είπε...

12.57 φτάνει πια τις ξανάγραψες κι αλλού αυτές τις αηδίες, σε βαρέθηκα. Σεβασμός στη μνήμη του νεκρού ΠΑΙΔΙΟΥ. Έλεος ντροπή σε ορισμένους που κοροιδεύουν.

Ανώνυμος είπε...

dhladh h goneis toy paidioy
gia na parakoyloythisoyn th dikh tha prepei na ginoyn esoterikh metanastes.......

den mpame katholoy kala nomizo
.................

Ανώνυμος είπε...

aaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

..κρεμάστετον, μετά πίσσα και πούπουλα...βγάλτε του και το σκάλπ, μετά τεμαχίστετον και δώστετον στα όρνεα...ή πάλι κάντε του ηλεκτροσόκ και μετά γδάρτετον αλλά να είναι ζωντανός και να βλέπει...
..Ισως έτσι χορτάει η αρρωστημένη σας ψυχή και βγάλει τα απωθημένα της...ίσως κιόλας όχι και να χρειάζεσται κι άλλους μπάτσους δολοφόνους ή τρελλούς ή ότι να'ναι...

Sardanapalus είπε...

Να σαπίσει στη φυλακή ο δολοφόνος ενός μικρού παιδιού. Και όσο για τους αστυνομικούς και τους δικηγόρους που τον υποστηρίζουν να σκεφτούν οτι κατι σαν και αυτον ξεφτιλίζουν την αστυνομία και κάθε μορφή εξουσίας. Καλη η συναδελφική αλληλεγγύη αλλά να μην υποστηρίζουν και παρανοικους δολοφονους μονο και μονο επειδη ειναι συναδελφοι τους.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ Η Ο ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

να σκοτώσουμε και τα παιδιά σου και τα ανήψια σου και τα μικρά σου τα αδελφάκια ρε μάγκα 7:04 αν κάνουν καμιά αταξία.