Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2009

ΑΔΙΚΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΙΟΥΤΗ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή του, αποφάσισε ομόφωνα:
«Σύμφωνα με τον Κώδικα περί Δικηγόρων ο δικηγόρος οφείλει εν γένει να αναλαμβάνει κάθε ανατεθειμένη σε αυτόν υπόθεση, τηρώντας βεβαίως τους κανόνες δεοντολογίας. Η ενοχοποίηση του δικηγόρου εκ μόνου του λόγου ανάληψης υποθέσεως κατά την άσκηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας, είναι άδικη και θίγει τόσο την προσωπικότητα, όσο και την επιστημονική υπόσταση του δικηγόρου.

Ως εκ τούτου, άδικη θεωρούμε την κριτική που ασκήθηκε εις βάρος της συναδέλφου δικηγόρου Γλυκερίας Σιούτη, νομικής συμβούλου του πρωθυπουργού, για μια δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε, εντός των πλαισίων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις και τον Κώδικα Δεοντολογίας, χωρίς μάλιστα την αναφορά κάποιου επιλήψιμου στοιχείου, που θα καθιστούσε την στάση της δικηγόρου απαράδεκτη εκ του λόγου αυτού».

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΜΑ...ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ..ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΡΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΘΕΛΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
10-11-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ εγραψε ψεματα να το πυροβολησουμε με σκατα,αν οχι ομως?τοτε υπαρχει προβλημα,καλα τον Φλογαιτη γιατι ρε παιδια τον αφησαμε σε χλωρο κλαδι?αυτος δεν ειναι ο Υπουργος Εσωτερικων που διορισε ο Παυλοπουλος?

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Esy apo poion ta pairneis preza kai grafeis tis hazomares pou grafeis? H mipos ta grafeis apo monos sou ki eheis to akatalogisto?