Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2009

ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ...

Σας τα λεγαμε...γι'αυτο και να μας ακουτε...
Στελεχη του Πασοκ,τα οποια εχουν μεινει πλεον εκτος κυβερνησης εξαιτιας των πολιτικων επιλογων τους που εκαναν στο προσφατο παρελθον,πλεον βομβαρδιζουν καθημερινα τα τηλεφωνα των πολιτων συντακτων των μεγαλων εφημεριδων,ωστε να γραψουν εναν καλο λογοι γι'αυτους και το ποσο χρησιμοι θα ηταν στη σημερινη κυβερνηση...
Τραγικο παραδειγμα,το σημερινο αγιογραφημα του Γιαννου Παπαντωνιου απο το Πρωτο Θεμα,το οποιο παρουσιαζει τον εν λογω πολιτικο,ως μεσσια στα οικονομικα...
Ρε δεν μας χεζετε ολοι σας...
Ειπαμε...ο κοσμος ειναι μαλακας και ξεχναει γρηγορα...αλλα οχι ομως και τοσο γρηγορα...
Ετσι Γιαννο;;;

ΠΡΕΖΑ TV
21-11-2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
9 ΕΝΝΕΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΩΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν,Δ


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑ ΝΙΚΗΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζ βαλε τιποτα για την αλητισσα την τεγοπουλου, και την ισοτητα ολων των πολιτων οπως προβλεπει το συνταγμα..

Ανώνυμος είπε...

http://taxalia.blogspot.com/2009/11/blog-post_3344.html

geia sou malaka prezoni.

to efages pali kanonika to psema vlima.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το εφετείο για τον ξυλοδαρμό της Ελληνίδας εκπαιδευτικού, από μουσουλμάνους, στο Μεγάλο Δέρειο “ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ- ΘΡΑΚΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”: Η συμπαράστασή μας και η δυναμική παρουσία του Πατριωτικού Συλλόγου Λάρισας, που αψήφησε την χιλιομετρική απόσταση – ήταν αισθητή στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η συνήγορος του κατηγορουμένου έδειξε εξ αρχής τις ανθελληνικές διαθέσεις της, προσπαθώντας με κάθε μέσο να παρουσιάσει την αδίκως κατηγορημένη δασκάλα, ότι ψεύδεται για το περιστατικό της επίθεσης που δέχτηκε με αποτέλεσμα το κάταγμα στο χέρι της. Άφησαν να νοηθεί ότι το κάταγμα προήλθε με άγνωστο τρόπο και άφησαν υπόνοιες ότι ίσως το είχε προκαλέσει και η ίδια στον εαυτό της.

Οι αβάσιμες και αστήριχτες αυτές κατηγορίες δεν έπεισαν την κυρία πρόεδρο του δικαστηρίου και ,επιπρόσθετα, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκαν στη δίκη προκάλεσε αν μη τι άλλο τον γέλωτα στους παρευρισκόμενους, αλλά και συνάμα την οργή. Καθώς συνεχιζόταν η διαδικασία το κουβάρι ξετυλιγόταν και η αλήθεια άρχισε να αποκαλύπτεται. Η δασκάλα, όχι μόνο ταλαιπωρήθηκε άδικα από το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την πρώτη δίκη , έπεσε παράλληλα θύμα ρατσιστικής αντιμετώπισης από το χωριό στο οποίο διέμενε και εργαζόταν, από τους μουσουλμάνους κατοίκους του χωριού και συγκεκριμένα και από τον ίδιο το δήμαρχο, που όπως αποδείχτηκε εν συνεχεία προσπάθησε με απειλές και κατάχρηση της εξουσίας του, να διώξει τη δασκάλα από το χωριό γιατί ως Ελληνίδα Ορθόδοξη Χριστιανή, προκαλούσε “πρόβλημα” σε ολόκληρη την κοινότητα. Συγκεκριμένα η συνήγορος του μουσουλμάνου, ο οποίος αιτούσε και αποζημίωση ύψους 370 χιλιάδων ευρώ, ανέφερε πως η ‘ιδιότητα’ της δασκάλας που είχε ως Ελληνίδα Χριστιανή προκαλούσε προβλήματα στο χωριό. Τον μουσουλμάνο Οσμάν, ‘έκαψε΄ η ίδια του η σύζυγος, η οποία όπως ανέφερε στις απαντήσεις της προς το δικαστήριο, «ξέχασε» να αναφέρει συγκεκριμένα στοιχεία στην αρχική δίκη!

Συμπέρασμα αυτής της περίπου σαρανταπεντάλεπτης δίκης, ήταν η πεντάμηνη ποινή φυλάκισης του κατηγορούμενου και η απόδοση δικαιοσύνης για την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και για όλους τους εκπαιδευτικούς που κατηγορούνται για το λόγο ότι διδάσκουν στους μαθητές τα Ελληνικά ιδεώδη και την σημασία των παρελάσεων.

Οι συντεχνίες του Τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι σκοπός τους ήταν και είναι η Κοσσοβοποίηση της Θράκης μας, και πόσο επηρεάζει υψηλά κλιμάκια της κοινωνίας της Θράκης και μόνο τη δουλεία του, δεν κάνει, ως προξενείο. Οι Έλληνες μουσουλμάνοι υπόκεινται σε ένα τουρκικό παροξυσμό με την προσπάθεια να τους πείσει ή να τους δελεάσει ώστε να δηλώνουν Τούρκοι μουσουλμάνοι και όχι Έλληνες.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ- ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ- ΘΡΑΚΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

O Παπαντωνίου και οι συν αυτόν να ξεχάσουν τα περί επιστροφής του.Ετσι και αλλιώς ΕΔΩ που μας φέρανε οι αλήτες οι πολιτικοί δεν μας σώνει κανείς!!!!!
Οσο για το προξενείο στην ΘΡΑΚΗ ας πάει στον γέρο διάολο!!!!!!
A.J.

Ανώνυμος είπε...

zougla.gr

Τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Αυστρία
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009, 21:45

Ακριβά πλήρωσε ένας άνδρας την προσπάθεια του να έρθει πιο κοντά με μια από τις αρκούδες που φιλοξενούνται στο ειδικό πάρκο της πρωτεύουσας της Αυστρίας, Βέρνη, το οποίο λειτουργεί εδώ και ένα μήνα.

Ο άνδρας, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο, σκαρφάλωσε το φράχτη με αποτέλεσμα να βρεθεί σε «απόσταση βολής» από την αρκούδα, η οποία του επιτέθηκε, τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Οι άνδρες της αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο, πυροβόλησαν το ζώο, χωρίς, όμως, να το σκοτώσουν.

ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ;;;;;;