Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΑ BLOGS,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

3 ΗΜΕΡΕΣ...3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...
ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΜΕ...


http://www.chrisochoidis.gr/2009/11/18/i-nea-tromokratia-den-exei-kinimatiko-xaraktira

Τετάρτη 18, Νοέμβριος 2009
Κεντρικά σημεία συνέντευξης στον ρ/σ Real FM και το Νίκο Χατζηνικολάου
(ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ,ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS)


Δημοσιογράφος: Βέβαια το επώνυμος που λέτε δεν ισχύει στο διαδίκτυο, διότι υπάρχουν τα blogs τα οποία δεν είναι επώνυμα.

Υπουργός: Αυτό είναι ένα πρόβλημα κατά τη γνώμη μου. Θα μπορούσε να υπάρχει για κάθε blog κάποιος υπεύθυνος απέναντι στο νόμο, διότι έτσι δημιουργούνται πάρα πολλά προβλήματα καθημερινά δυστυχώς. Κατασυκοφαντούνται πολλές φορές άνθρωποι ή λέγονται και δίκαια πράγματα, τα οποία όμως δεν μπορεί να μην αναφέρονται σε κάποιο πρόσωπο και να μην υπάρχει ανάληψη ευθύνης από κάποιο πρόσωπο. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο κ. Μουτζούρης, ή οποιοσδήποτε άλλος πανεπιστημιακός, ανέχεται παράνομες πράξεις μέσα στο πανεπιστήμιο. Μου είναι αδιανόητο αυτό… Ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη για το τι ακριβώς συμβαίνει γιατί δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες αυτής της δίωξης…


http://www.chrisochoidis.gr/2009/11/19/na-prostatepsoyme-tin-asfaleia-ton-politon-tis-atomikes-eleytheries-kai-na-ksanakanoyme-tin-ellada-asfali-ayti-einai-i-proteraiotita-moy

Πέμπτη 19, Νοέμβριος 2009
Κεντρικά σημεία συνέντευξης στον ρ/σ ΘΕΜΑ 98.9 και τους δημοσιογράφους Μπάμπη Κούτρα και Ρίτσα Μπιζόγλη
(ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ!!!)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άκουσα ότι προτείνετε για την ύπαρξη κάθε blog να υπάρχει κάποιος υπεύθυνος απέναντι στον νόμο. Σωστά;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Όχι. Εγώ δεν έχω πει τέτοια πράγματα. Κάποιοι προσπαθούν να ανοίξουν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν έχετε προτείνει δηλαδή την άρση της ανωνυμίας;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Επαναλαμβάνω δεν έχω ασχοληθεί με αυτά τα θέματα και δεν αφορούν κανέναν αυτά τα ζητήματα. Έχω άλλες προτεραιότητες να υπηρετήσω στο Υπουργείο που με τοποθέτησε ο Πρωθυπουργός. Να προστατέψουμε την ασφάλεια των πολιτών, τις ατομικές ελευθερίες και να ξανακάνουμε την Ελλάδα ασφαλή. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου.

http://www.chrisochoidis.gr/2009/11/22/i-politeia-tha-apantisei-timontas-thesmika-ti-mnimi-toy-aleksi

Κυριακή 22, Νοέμβριος 2009
Συνέντευξη στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής
και τη δημοσιογράφο Φώφη Γιωτάκη

(ΣΗΜΕΡΑ,3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ...ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΤΑ BLOGS ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ BLOGS!!!)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:Η δίωξη κατά του πρύτανη για τη λειτουργία του portal Indymedia λέγεται ότι ανοίγει την πόρτα για τον «έλεγχο» ή πιθανές μελλοντικές διώξεις των «bloggers»…

Είμαι υποστηρικτής της ελευθερίας έκφρασης, πολύ δε περισσότερο των νέων μέσων επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης. Ας μη συγχέουμε τα πράγματα. Για όποιον διαπράττει κακουργηματικές πράξεις μέσω Διαδικτύου, π.χ. ξεπλένει χρήματα, εμπορεύεται όπλα ή οργανώνει δολοφονικές επιθέσεις υπάρχει η σχετική νομοθεσία για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Σε ό,τι αφορά στα blogs, portals, sites κλπ, όπου οι ορισμοί συγχέονται, δεν πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να ενοχοποιήσουμε το «μέσο» ή τον χρήστη, αλλά να δώσουμε κίνητρα στον υπογράφοντα να αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων γράφει. Η άρση της ανωνυμίας όμως, όταν πρόκειται για διακίνηση ιδεών, δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα εξαναγκασμού. Πρέπει να είναι αποτέλεσμα κινήτρων, ίσως οικονομικών, χρηστικών, τεχνολογικών ή άλλων. Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι για το ζήτημα αυτό έχει κύριο λόγο η κοινότητα των «δημιουργών», των bloggers και των χρηστών, όχι οι Αρχές.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ,ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Ή ΜΕ ΕΝΑ ΟΧΙ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Ή ΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΜΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
22-11-2009

5 σχόλια:

NewNeuromancer είπε...

Εγώ ενδιαφέρομαι. Μήπως ξέρετε κι εμένα;

Urfurslaag είπε...

Ελα ρε Πρέζα, σου γκρίνιαξα σε ένα ποστ, ας σου επιανέσω λοιπόν και ένα να έρθει στα ίσα του το πράμα. :-)
Εξαιρετικό ποστ, χρήσιμο και διαφωτιστικό.Μπράβο ρε

Ανώνυμος είπε...

Aυτή την ώρα, περίπου 9 το πρωί,

Εκείνοι οι δύο στη ΝΕΤ, «βασανίζουν» τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Της ρωτούν διαφορα γνωστά και τετριμμένα, ποτέ κανένας δεν θα την ρωτήσει,

1. Γιατί ποτέ η Ντόρα δεν δέχτηκε ενα υπουργείο να υπηρετήσει σάν,

Το υπουργείο Υγείας, Εργασίας, οικονομίας.

Πάντα, μετα απο πίεση του Μπαμπά διάλεγε το ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, με τα μυστικά του κονδύλια και τα ανώδινα ταξειδάκια.

2. Είπε η Ντόρα πως ολοκληρος ο Τύπος της Κυριακής, κυριως ΠΑΣΟΚικός, έγραφε εναντίον της.

Δεν είναι ετσι τα πράγματα και η καλή μας Ντόρα δεν μπορεί να καταλάβει το εξής απλό.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ κ. Ντορα,

Εσείς και τα υπόλοιπα κοράκια της «ελευθερης αγοράς».

Δεν ΣΑΣ χρειάζονται πλέον.

Οτι ηταν να ξεπουλήσετε, να αγοράσουν, τα πήρανε κοψοχρονιά,

ΟΤΕ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Τώρα δεν σας χρειάζονται πλέον,

Τώρα χρειάζονται εναν Ομπάμα, στο στύλ του Αμερικάνου, να είναι χαμηλων τονων, να μιλάει soft, να μην προκαλεί και κυρίως να μην εχει το δικό σας παρελθόν.

Αυτό το προφίλ διαθέτουν οι,

Γ. Παπανδρέου και,

Α. Σαμαράς

Αυτοί εκλέχτηκαν, θα εκλεγούν διότι εμπνέουν ΕΛΠΙΔΑ, χρειάζεται η ελπίδα στον άνεργο, τον συνταξιούχο τον ανασφαλή πολίτη.

Οι Αγοραστές της ΛΑΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ θέλουν ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ειρήνη για να συνεχίσουν να αρμέγουν τους κόπους και τους «κόπους» σας.

Αυτά ηθελα να πω στη κ. Μπακογιάννη και καλά θα κανει να μην συγκρίνεται με την κ. Μέρκελ.

Η Πατρίδα της κ. Μπακογιάννη προς τα πού πέφτει;
Η κ. Μέρκελ εχει Πατρίδα.

Η . Μέρκελ δεν ξεπούλησε την περιουσία της πατρίδας της ουτε ποτε εξαπάτησε τους εργαζόμενους.

Ανώνυμος είπε...

Όπως αποδεικνύεται γι άλλη μια φορά, είναι στη μοίρα των Ελλήνων όλες οι μεγάλες σελίδες της Ιστορίας μας να έχουν έναν Εφιάλτη, έναν Πήλιο Γούση …, έναν Γκουρογιάννη................................................................................................................

Ανώνυμος είπε...

Το πουλί και την υπογραφή να σκεφτεσαι πριν τα βάλεις, μου λεγε ο παππούς μου!

Τωρα ΔΩΡΟ ενα iPhone σε οποιον ποσταρει στο Indymedia και βαλει signature! ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ΕΛ.ΑΣ (με wallpaper του υπουργου)

Α ρε παππού τι ήθελα και σ'άκουσα...