Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2009

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ GSP...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ...

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε ανήλικους τη νύχτα σε καθημερινή βάση σχεδιάζει η κυβέρνηση Σαρκοζί, ενώ σε ορισμένες πόλεις η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ήδη θέσει το συγκεκριμένο μέτρο σε εφαρμογή.
Πρόκειται για ένα μέτρο που είχε εφαρμοστεί στο παρελθόν σε συγκεκριμένες περιοχές και για μερικούς μήνες το χρόνο και το οποίο (μέτρο) απαγόρευε την κυκλοφορία νεαρών που είχαν καταδικαστεί για πρόκληση επεισοδίων. Ανάλογο μέτρο ισχύει και στη Μεγάλη Βρετανία.

Για παράδειγμα στην Εσόν, τον πρώτο χρόνο που εφαρμόστηκε συνελήφθησαν 50 νεαροί. Φέτος πάλι οι συλλήψεις ήταν μόλις 15, γεγονός που κάνει αρκετούς να διατηρούν επιφυλάξεις ως προς την αποτελεσματικότητά του.

Σύμφωνα με το μέτρο, απαγορεύεται σε παιδιά κάτω των 10 ετών να κυκλοφορούν μόνα τους τα μεσάνυχτα. Παράλληλα, τα νεαρά παιδιά είναι υποχρεωμένα να φορούν ειδικό ηλεκτρονικό ρολόι που λειτουργεί σαν GPS και τους εντοπίζει.
Σε ορισμένες γαλλικές συνοικίες οι περιπολίες των δρόμων έχουν μεταφερθεί μέσα στα λεωφορεία.

OKAY...ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
5-11-2009

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μετρο ειναι σωστο.

Ανώνυμος είπε...

ola ta ''metra''ine swsta,etsi den ine ypakoue sklave?

Ανώνυμος είπε...

το μετρο ακουγεται ασχημο, φασιστικο κτλ κτλ αλλα εγω ενα απλο ερωτημα εχω...ειναι δυνατον να επιτρεπουμε ως κοινωνια να κυκλοφορει ενα παιδι 10 ετων τα μεσανυχτα στους δρομους μονο του? και μαλιστα το μετρο επιτρεπει σε ενα 11-χρονο να κυκλοφορει...πως?

Ανώνυμος είπε...

Dto ''metro einai swsto;;;'' signomi alla ayto den einai metro auto einai xounta!!!mono o papadopoulos leipei!!!kai meta to gps na valoume sta paidia kai ena louraki gyrw apo to laimo!!!!pate kala re;;;;;;; KSIPNISTE EPITELOUS TIN TRELLA SAS MESA!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτο με το gps ειναι οντως για κλαμματα...κριμα και αδικο που ειμαστε και πολιτισμενοι ευρωπαιοι γαμω το φελεκι μας...

Ανώνυμος είπε...

pes ta..kai pos einai dinaton ena paidi 10 xronwn na kykloforei mono tou;;;ti allo tha skeftoune gia na mas kanoune kanonika rompotakia;;;

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως κυκλοφορούν πολλά κοπροσκυλάκια και σίγουρα κάποιοι είναι ανάμεσά ΣΑΣ.
Το μέτρο είναι πολύ σωστό.
Να εφαρμοστεί στην Ελλάδα άμμεσα σε όλα τα κοπρόσκυλα (αντιεξουσιαστές τάχαμου-τάχαμου).
Τα περισσότερα είναι ανήλικα.

Ανώνυμος είπε...

xeroyme poy lisame ola ma ola ta problimata tis elados ke sxoliazoyme ta provlimata alon xoron

Ανώνυμος είπε...

9:05 , κοίτα να μαζέψεις τίποτα κλωτσές φλωράκο , να βάλεις και στις τσέπες...
Κωλοφασίστα βρωμερέ !
Αντε πίσω στην τρύπα σου μαλάκα "εξουσιαζόμενε". Πρόβατο ε πρόβατο.

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο κοπροσκυλάκι μίλησε.
Άσε να μαντέψω...
Με τα λεφτά του μπαμπά αγοράζεις πρέζα ή σπάς βιτρίνες ή καις τη σημαία ή φτιάχνεις μολότωφ ή διαδηλώνεις υπέρ των λαθραίων ή όλα αυτά και άλλα πολλά.
Άντε να παίξεις παραπέρα κακομαθημένο.
Ούστ!

Ανώνυμος είπε...

6:55 thes & grapto nomo dil?ena xwrafaki ixate, kapsate 2?kamenoi kaimenoi

Ανώνυμος είπε...

φυσικά και ένα παιδί κάτω των 10 ετών δεν πρέπει να γυρνάει στους δρόμους τα μεσάνυχτα αλλά όχι επειδή το λέει κάποιος νόμος αλλά επειδή το λένε οι γονείς του και του έχουν εξηγήσει τους λόγους. Υποτίθεται ότι πρέπει να νοιαζόμαστε για τα παιδιά μην πάθουν κακό ή μη μπλέξουν όχι μη σπάσουν κανα τζάμι. Το θέμα είναι στην οικογένεια. Κάποιοι άνθρωποι δεν έπρεπε να γίνουν ποτέ γονείς. Τώρα τέτοια μέτρα είναι περίεργα. Σε λίγο τι άλλο θα απαγορέψουν; Κι όπως είχε πει κι ο Σαμαράκης: Απαγορεύεται το Απαγορεύεται