Σάββατο, Δεκεμβρίου 12, 2009

ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ΣΤΟ 21%,ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΥΨΟΥΣ 7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ
Να περικοπεί μεγάλο μέρος των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων και των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που σήμερα κοστίζουν στον Προϋπολογισμό περί τα 7 δισ. ευρώ.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για τους εφοριακούς, οι οποίοι λαμβάνουν άλλον έναν μισθό λόγω των υψηλών επιδομάτων, τα οποία υπερβαίνουν ακόμα και τις 2.500 ευρώ.
Το επίδομα αυτό δόθηκε επί κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1992.
Να περιοριστούν ή να κοπούν άλλα επιδόματα, όπως για παράδειγμα αυτό της πληροφορικής, που φτάνει τα 120 ευρώ, ή των μεταπτυχιακών σπουδών, το οποίο κυμαίνεται μεταξύ 45 και 75 ευρώ. Επίσης των πανεπιστημιακών, των γιατρών του ΕΣΥ κ.ά.

ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ΑΠΟ 9% ΣΤΟ 11%
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 19% ΣΤΟ 21%

Τα προσδοκώμενα έσοδα από αυτή την κίνηση εκτιμάται ότι θα αγγίξουν τα 2 δισ. ευρώ. Στον Προϋπολογισμό του 2010 εκτιμάται ότι θα φτάσουν στα 17,3 δισ. ευρώ.

ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ

Να παγώσουν οι μισθοί και ίσως και οι συντάξεις για τα επόμενα 4 χρόνια. Το ετήσιο όφελος για τον Προυπολογισμό ανέρχεται στα 250 εκατ. ευρώ κατ’ έτος, ενώ στην περίπτωση που δεν δοθούν αυξήσεις μόνο

ΠΡΕΖΑ TV
12-12-2009


πρωτο θεμα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει μια λύσει σε αυτό μαζική και γενική αλοτριωση προϊόντων....

επίσης απαλωτριωση περουσιακων στοιχιων πολιτικών και μεγαλοεπηχειρηματιων και τραπεζιτών..

Υ.Γ. και μετά παραπονιούνται για το μαύρο χρήμα..

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι πρωταπριλιά;

Τι κακόγουστο αστείο είναι αυτό;
Είναι δυνατόν ο σοσιαλισμός να αυξάνει τους ήδη αυξημένους έμμεσους φόρους;

Ανώνυμος είπε...

θέμα: επιδόματα στο δημόσιο
Σε μια χώρα όπου ο βασικός μισθός δεν ξεπερνά τα 700 ευρώ, είναι παράλογο νομίζω κάποιες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων όπως οι εφοριακοί να απολαμβάνουν επιδόματα και μισθούς πάνω από 2500 ευρώ. Και μάλιστα μια κατηγορία εργαζομένων που την κομπίνα την έχει κάνει επιστήμη εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος. Καλή η ιδεολογία, (νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη), αλλά ποιού εργάτη, αυτού που είναι στον ιδιωτικό χώρο και υποφέρει ή του λαμόγιου εφοριακού, τελωνιακού, πολεοδόμου, που αμυζούν μαζί με τα λαμόγια βιομήχανους, επαγγελματίες, το ελληνικό δημόσιο εις βάρος του λαού. Η αριστερά πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσει οι χαφιέδες του συστήματος είνα αυτοί που περιέγραψα πιο πάνω.