Κυριακή, Δεκεμβρίου 13, 2009

4,1ΕΚ.ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

ΕΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ...

Περίπου 384.000 ευρώ για απρόβλεπτα έξοδα, 76.800 ευρώ για καφέδες, 405.000 ευρώ για αμοιβές τρίτων, 8.000 ευρώ για γραφική ύλη και 180.000 ευρώ για σχεδιασμό, δημιουργία και παραγωγή έντυπου υλικού.
Οι περίεργες χρεώσεις δεκάδες και τα ερωτηματικά που προκύπτουν ακόμα περισσότερα γύρω από το κόστος, αλλά και τις διαδικασίες διοργάνωσης του, διήμερης διάρκειας, 3ου Παγκόσμιου Φόρουμ Μετανάστευσης, ο προϋπολογισμός του οποίου εν τω μέσω της δεινής δημοσιονομικής περιόδου ξεπέρασε τα 4,1 εκατομμύρια ευρώ.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 4 και 5 Νοεμβρίου. Συμμετείχαν αποστολέ από 250 χώρες και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν. Η ελληνική πλευρά εκπροσωπήθηκε απόν τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και μέλη της νέας κυβέρνησης.
Ωστόσο το «φαραωνικών προδιαγραφών» συνέδριο φαίνεται ότι ήταν μια ακόμα από τις «παρακαταθήκες» της κυβέρνησης της ΝΔ και συγκεκριμένα της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών. Η επιχείρηση «Παγκόσμιο Φόρουμ Μετανάστευσης» φαίνεται ότι προετοιμάστηκε με μεγάλη μεθοδικότητα ήδη από το 2008 αλλά ανακόπηκε αιφνιδίως λόγω αλλαγής της κυβέρνησης....η οποια βεβαια εκανε πραξη ολα εισαι ετοιμασει η ΝΔ...

ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2009


ethnos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

76.800 ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ?????ΠΟΣΑ ΒΥΤΙΑ ΗΠΙΑΝΕ???