Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ,ΕΝΩ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 5 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ...ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τα στημένα παιχνίδια. Ακόμα και στις χώρες που δεν εμπλέκονται στο μεγάλο σκάνδαλο των 200 και πλέον αγώνων, “ξεφυτρώνουν” καθημερινά στοιχεία για “ύποπτα” παιχνίδια. Ο Πέτερ Λιμάχερ παρέδωσε στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έναν φάκελο σαν αυτόν που έδωσε στην ΕΠΟ και αφορά σε στημένα ματς στη Σεγούνδα Ντιβιζιόν.
Οι ποδοσφαιρικές Αρχές της χώρας παρέδωσαν τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη, αλλά απέφυγαν να κατονομάσουν ομάδες και ονόματα ποδοσφαιριστών μέχρι να υπάρξουν χειροπιαστές αποδείξεις. Ωστόσο, αυτό έκανε η Λας Πάλμας, η οποία αποκάλυψε ότι μέσα στα υπό έρευνα ματς είναι και ένα δικό της κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο το Μάιο του 2009, το οποίο έληξε 0-0.
Μάλιστα η ομάδα των Κανάριων Νήσων έδωσε στη δημοσιότητα και τα ονόματα έξι παικτών που φέρονται να είχαν συμμετοχή στο “στήσιμο” αγώνων, ωστόσο, κανένας εξ αυτών δεν αγωνίζεται στο σύλλογο. Ο λόγος για τους Χαβιέρ Σουάρεθ Λιθάνο της Εχέα (πέρσι στη Γρανάδα), Μάριο Γκόμεθ Ατανέτ της Αλκορκόν (πέρσι στην Κόρδοβα), Χουάν Κάρλος Θεμπάγιος Πίντο της Κόρδοβα, Ραούλ Λούτσα Ουρτάδο της Αμπόστα, Χαβιέρ Μοντέις Βερδαγουέρ της Ταράσα και Χαβιέρ Λόπεθ Βαγιέχο της Σαραγόσα, ο μόνος από τους παίκτες που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

...Η εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αγωγής της Ελβετίας, Ζανέτ Μπάλμερ, αποκάλυψε ότι υπό έρευνα βρίσκονται πέντε ομάδες της χώρας για συμμετοχή σε στήσιμο αγώνων. Ο λόγος για τις Τουν, Γκοσό, Βιλ, Σαφχάουζεν και Φρίμπουργκ. Οι τέσσερις πρώτες είναι ομάδες β' κατηγορίας, ενώ η τελευταία παίζει στη γ' κατηγορία. Ακόμα η κα Μπάλμερ τόνισε ότι τα “ύποπτα” ματς είναι 17, ενώ υπάρχουν υποψίες ακόμα και για δύο φιλικά!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ,ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
2-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: