Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2009

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΕΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ

Στην εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Μαρία Τιντικάκη ανέθεσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Παπαγεωργίου την εποπτεία των ερευνών της Αστυνομίας για το περιστατικό με τις φθορές που προκάλεσαν άγνωστοι, με καυστικό υγρό, στο αυτοκίνητο της καθαρίστριας Βενετίας Μανωλοπούλου.

Το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) του υπουργείου Εργασίας θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους στις εταιρίες καθαριότητας.
Το περιστατικό καταδίκασε η εταιρία «ISS Facility Services Α.Ε», στην οποία εργάζεται η Μανωλοπούλου και εξέφρασε τη συμπαράσταση της. Σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι τηρεί στο ακέραιο τις διατάξεις για την προστασία των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών και θα εξαντλήσει κάθε νομικό δικαίωμα της αν επιχειρηθεί η σύνδεση της με το περιστατικό.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ISS Facility Services Α.Ε ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ,ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΙ;;;


ΠΡΕΖΑ TV
2-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: