Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 7ΜΜ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ,ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Δεκάδες χιλιάδες μαθητές,φοιτητές,κόσμος της δουλειάς, επισφάλειας &
ανεργίας διαδήλωσαν σήμερα το πρόταγμα της ελευθερίας, το NO PASSARAN σε καμιά πτυχή του καθεστωτικού ,αντικοινωνικού, μίσους & καταστολής.
Με «επιστημονικές» μεθόδους του υπ. Κρατικής τρομοκρατίας Χρυσοχοϊδη και διάχυση στην ατομική λύσσα ενστολων «οργάνων» & ασφαλιτών, ο ολοκληρωτισμός της «δημοκρατίας» τους οξύνεται ασταμάτητα: Αφού τις τελευταίες βδομάδες το «βαθύ κράτος» επιτέθηκε με κάθε βρόμικο τρόπο σε στέκια και ελεύθερους κοινωνικούς χώρους...
Ανέλαβε το «επίσημο» κράτος την «καθαρή δουλειά»:

Περικύκλωση των Εξαρχείων και άλλων γειτονιών- μετατροπή του
σημείου δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε φυλάκιο των ΜΑΤ. Εκατοντάδες προσαγωγές νέων και αγωνιστών. Πογκρόμ σε στέκια αντιεξουσιαστών (Κερατσίνι, Πετράλωνα...) και την κατάληψη δημαρχίου Κερατσινίου. Πρακτική τσακίσματος «εσωτερικού εχθρού», με κατηγορίες τρομονόμου.

Αιχμαλωσία- αστυνομική απαγωγή μπλοκ του ΝΑΡ
κάτω από τα γραφεία της οργάνωσης.

Κτηνώδες «ροντέο» Δελτάδων και ΜΑΤ , με εφορμήσεις δικύκλων,
τραυματισμούς και συλλήψεις σε μπλοκ του ΕΕΚ & άλλων διαδηλωτών.
Δολοφονική επίθεση, με αστυνομική μηχανή, γκλοπς και κλωτσιές στην
Αγωνίστρια Αγγελική Σταυροπούλου- Κουτσουμπού.
Η Αγγελική που βασανίστηκε

ανελέητα και φυλακίστηκε από τη Χούντα, για το πολυτεχνείο 73,
νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ,ενώ «δημοκράτες» μπάτσοι του 2009 πήγαν στο νοσοκομείο να την ανακρίνουν!..

Συνεχείς επιθέσεις κομματιάσματος της μεγάλης διαδήλωσης, αρπαγές στο σωρό, αναρίθμητοι τραυματισμοί- μεταξύ τους δεκάδων μαθητών. Αιματηρή περικύκλωση στη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες τραυματισμοί και συλλήψεις.

Εισβολή ΜΑΤ το απόγευμα στοπροαύλειο της Νομικής Αθήνας- «λάφυρο» νέα σύλληψη, μέσα στο άσυλο.
Όργιο προετοιμασίας κατάλυσης του ασύλου και μαζικών συλλήψεων, στη Νομική Αθήνας και άλλα ΑΕΙ.
Συνεχείς απαγωγές- προσαγωγές Αγωνιστών, αλλά και ανύποπτων περαστικών, όλο αυτό το διάστημα και έως τώρα, από τους δρόμους της Αθήνας.

Νέο όργιο επιθέσεων στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Δευτέρας, ασταμάτητα πογκρομπροσαγωγών και συλλήψεων πανελλαδικά, και την "υγειονομική ζώνη" αποκλεισμο απο ΜΑΤ και ΟΠΚΕ στους χώρους πανεπιστημιακού ασύλου του κέντρου.

Δεν πρόκειται για «απλή» εκδήλωση κυβερνητικού σκωτζέζικου ντουζ, με την «καλή» Διαμαντοπούλου να βολτάρει στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου, του «ψυχοπονιάρη- απολογητικού» Βούγια στο νοσοκομείο της Αγγελικής και του παραληρήματος Χρυσοχοϊδη με χουντικής προγραφής δηλώσεις «θα πατάξουμε...».
Είναι απόλυτη συνέχεια των αστυνομικών εγκλημάτων του περισινού Δεκέμβρη. Το καθεστώς των δολοφόνων αλλάζει μόνο κυβερνητικούς διαχειριστές. Απαράλλαχτο το ίδιο, εξελλίσσεται πιο στυγνά. Κάθε χτύπημά του έχει χρήση προειδοποίησης σε επερχόμενους Δεκέμβρηδες, σε κοινωνία που φορτίζει πιο εκρηκτικά ηφαίστεια αντίστασης και ανατροπής.
Είναι προετοιμασία απέναντι στα ρήγματα απελευθέρωσης από τις τεκτονικές πλάκες της κρίσης, αυτής που φορτώνει τα μπάζα της οικονομικής κατάρρευσης στις λαϊκές πλάτες.
Η απάντηση ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ,
είναι καθολική από τον κόσμο του Αγώνα.

Δεν υποστέλλεται, δίνεται σήμερα, αύριο,
συνέχεια, με πιο μαζικούς όρους.

Καταγγέλουμε τη φασιστική συμπεριφορά της αστυνομίας εναντίον της πορείας και των διαδηλωτών,

Καλούμε σε νέα, μεγάλη διαδήλωση ενάντια στην κρατική καταστολή
και αλληλέγγυα στους συλληφθέντες, το απόγευμα της Τρίτης 8 Δεκέμβρη, στις7:00 από τα Προπύλαια.
07 /12/ 2009

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2009

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είναι αποτυχημένος, κάνει πορείες κάθε μέρα γιά να έχει να ασχολείται.
Αφορμές βρίσκονται μπόλικες.
Προτείνω μεθαύριο να διαδηλώσετε γιά να χάσει ή να μη χάσει κιλά ο Άγιος Βασίλης. (Διαλέξτε).

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ φίλε , πες τα!!!
ΚΑΘΕ μέρα και μια πορεία με μαλακισμένους σκοπούς!

Μου πονάνε τα παπάρια από το πολύ γαμήσι ... απαιτώ μα κάνουμε πορεία γι' αυτό αύριο!!! ΟΛΟΙ στο κέντρο αύριο!!

Βλέπω πάντως ΠΡΕΖΑ , δίνεις γραμμή και οδηγίες για πορείες και τέτοια!
Ρε ποιο πουστο"ΙΝΤΥ" site μου θυμίζεις! ??
Άντε πάλι ΠΡΕΖΑ , θα έχεις και αύριο μαλακίες να γράφεις!
Το καλό είναι πως θα πιάσουν και άλλους άπλυτους!!!! Άντε να ξεβρομίζουμε σιγά σιγά!!

Ανώνυμος είπε...

kala kante sygkentrwsh kai gia ta astega peristeria ths a8hnas!!! omg apo pantoy drakous vlepete!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα κουράζεσαι τόσο πολύ γιά να τα οργανώνεις όλα αυτά, που, να ξέρεις, αν δε σου δίνουνε από κάπου λεφτά, σε έχουν πιάσει κορόιδο.

Ανώνυμος είπε...

όπως κουράζονται και πολλοί εδω μέσα αφήνοντας συνέχεια υβριστικα σχόλια εναντίον του blog ,ενώ θα μπορούσαν να κανουν κατι καλυτερο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, η πρόταση γιά αίτηση μισθοδοσίας δεν είναι σε καμιά περίπτωση υβριστική.

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου υβριστική εννοειται...Μιλάω για τους υπόλοιπους γνωστούς ανώνυμους που αφήνουν σχόλια συνέχεια εδω και πολύ καιρό.Απλά χρησιμοποιησα το πρώτο μέρος της προτασης σου για να πω την αποψη μου

Ανώνυμος είπε...

Τόσες μέρες τρώτε το ξύλο της αρκούδας,δεν βαρεθήκατε πια;Ρε πρεζα γαμω τους αντιεξουσιαστές είσαι.Βολεμένος στο δωμάτιο που σου έχουν παραχωρήσει η μαμάκα σου και ο μπαμπάκας σου μπροστά στο pc και κριτής των πάντων.Δεν σε είδα σε καμμιά πορεία ρε όρνιο.
Α και κάτι άλλο.Έχετε πολύ γέλιο όταν σας τσακώνουν οι μπάτσοι και παρακαλάτε κλαίγοντας για να σας αφήσουν.Παλιότερα τουλάχιστον αυτοί που έκαναν επεισόδια και πορείες ήταν άντρες και υπερασπίζονταν τις ιδέες τους.Τώρα κάτι τελειωμένα ψωλάκια πάνε στις πορείες και με την πρώτη φάπα βάγουν τα κλάμματα.Άντε κοτούλες να δούμε πότε θα χορτάσετε ξύλο.

Ανώνυμος είπε...

kai oi dio sas pleures einai akros fasistikes. oute me tin bia ton mpatson alla oute kai me tin bia ton anarxikon linete to thema. isa isa oksinete i katastasi. oi poreies den dimiourgoun episodia. oi skatomialoi ta dimiourgoun kai malista autoi oi skatomialoi den einai anarxikoi alla mpaxalakides. an kai den eimai anarxikos pisteuo pos oi sostoi anarxikoi exoun kai mia ideologia. autoi pou ta spane einai apla MPAXALAKIDES! oso ta spane toso pio poli tha barane oi mpatsoi. oso pio poli barane oi mpatsoi toso pio poli tha ta spane.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μία απορία. Όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι που διοργανώνουν πορείες, συλλαλητήρια, ταξικούς πολέμους κ.λ.π. δεν εργάζονται; δεν έχουν γυναίκα; παιδιά; φίλους; ενδιαφέροντα; λογαριασμούς να πληρώσουν; πότε σκατά τα προλαβαίνουν όλα αυτά και είναι απίκο στο κέντρο ακόμα και αν κλάσει προς τα δεξιά μία κουκουβάγια στην Ονδούρα; κάτι πολύ σάπιο συμβαίνει με αυτούς ή είναι η ιδέα μου;
Διαβάζω τώρα αυτή τη παπαριά και λέω "οκ, ενάντια στην κρατική καταστολή, μαζί σου" αλλά ξέρεις πόσες φορές με έχεις καταταλαιπωρήσει στο κέντρο της Αθήνας με αυτές τις κολοεκδηλώσεις σου με αποτελέσμα να σκέφτομαι ότι πρέπει να γίνει - επιτέλους - και μία αντι-διαδήλωση σε αυτούς που ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Καλώ φοιτητές, σπουδαστές και όλο το ταξικό συνάφι σε μία αντιδιαδήλωση σήμερα Τρίτη στις 6:55 στον ίδιο χώρο ενάντια στους διοργανωτές της μαλακίας που θα γίνει στις 7...

Ανώνυμος είπε...

τελικα φετος αποδειχτηκε μια για παντα ποσο για τον πουτσο ειστε.

οταν θελουν,μπορουν ανετα..
σας μαντρωσαν σε μια μερα ολους και τους παρακαλουσατε κιολας να σας δειξουν ελεος και ανθρωπια (σαν ατρομητοι αγωνιστες που ολοι ξερουν οτι ειστε.)

εισασταν πιο λιγοι και απο συγκεντρωση καπη ή απολυμενων βιοτεχνιας.

και τελος η οριστικη πια απορριψη σας απο τον λαο, τους πολιτες, τους φοιτητες και τους αριστερους αγωνιστες ηταν η ταφοπλακα σας.
μεχρι και ο συριζα πια σας καταδικασε!!

αντε γεια σας.
ειστε πια μονο ενα μονοημερο show για να γεμισουν τα καναλια που δεν βαζουν ταινιες ή σειρες, τα αδεια προγραμματα τους.
μεχρι και αυτα ομως απογοητευτηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα τον ηπιατε φιλε χοντρα απο τους σοσιαληστες.
Αντε τωρα ολη μερα στα τηλεφωνα με υπουργους,βουλευτες και αριστερους για να "τα δουν με κατανοηση" τα παιδια.
Αντε μαλακισμενα , αρχιστε τα μπουκιτσι στην εξουσια

Ανώνυμος είπε...

''Έχω μία απορία. Όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι που διοργανώνουν πορείες, συλλαλητήρια, ταξικούς πολέμους κ.λ.π. δεν εργάζονται; δεν έχουν γυναίκα; παιδιά; φίλους; ενδιαφέροντα; λογαριασμούς να πληρώσουν; πότε σκατά τα προλαβαίνουν όλα αυτά και είναι απίκο στο κέντρο ακόμα και αν κλάσει προς τα δεξιά μία κουκουβάγια στην Ονδούρα; κάτι πολύ σάπιο συμβαίνει με αυτούς ή είναι η ιδέα μου;''

Πες τα φίλε 9:09.
Είναι θλιβερό που μερικοί περιμένουν τις διαδηλώσεις γιά να υπάρξουν.
Αλλά, εμείς τι φταίμε να μας τα πρήζουν κάθε τρεις και λίγο;
Στην τελική, ας τους παραχωρήσουν κανένα στάδιο, να κάνουν όση πορεία θέλουν, αφού τόσο τους αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

ω φιλήσυχοι πολίτες δε πάτε πουθενά αλλού να γράψετε τις μαλακίες σας?
χαχαχα ρεζίλια φασιστάκια τώρα που νομίζετε ότι νικήσατε μεταμορφωθήκατε σε προκομένους και φιλήσυχους νοικοκυραιους
βρε ουστ χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΧΑΝΙΖΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ 4.35 ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ.ΚΟΙΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΠΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗΣ ΤΟ ΚΛΑΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕ.