Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2009

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΜΠΑΝΑΝΑ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΟΥ..


«Η κυβέρνηση με πολύ μεγάλο αίσθημα ευθύνης έχει καταρτίσει τον δυσκολότερο ίσως προϋπολογισμό της μεταπολίτευσης, εξαιτίας μιας εξαιρετικά δυσμενούς αφετηρίας και τεραστίων προκλήσεων για την χώρα» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2010.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου υποστήριξε πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον προϋπολογισμό αυτό «επιχειρεί ταυτόχρονα, να στηρίξει την ανάταξη της οικονομίας, τους ασθενέστερους οικονομικά πολίτες και να ξεκινήσει μια διαδικασία πραγματικής δημοσιονομική προσαρμογής».

Παράλληλα, επισήμανε ότι στόχος του προϋπολογισμού είναι η μείωση του ελλείμματος κατά 3,7 ποσοστιαίες μονάδες, από 12,7% σε 9%, με τη μεγαλύτερη μείωση να προέρχεται από μέτρα μόνιμου χαρακτήρα.
Τόνισε επίσης ότι θα αξιοποιηθεί κάθε μέσο για την είσπραξη ανείσπρακτων οφειλών, και ότι η φορολογική μεταρρύθμιση θα αρχίσει να αποδίδει από το 2010.

Ο υπουργός Οικονομικών για μια ακόμη φορά επιτέθηκε στην προηγούμενη κυβέρνηση, λέγοντας πως «δεν φταίει η κρίση για τον εκτροχιασμό της οικονομίας, αλλά οι πολιτικές που ακολούθησε η ΝΔ», ενώ απέρριψε τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση «φούσκωσε» τα στοιχεία που παρουσίασε στην ΕΕ και υποστήριξε ότι «η απόφαση επιτήρησης δείχνει την γραμμή που έβαλαν οι ευρωπαίοι εταίροι μας ανάμεσα στην κυβέρνηση του παρελθόντος και του σήμερα».

ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;
ΓΙΝΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...ΕΛΕΟΣ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ STANDARD & POOR'S ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ,ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: