Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2009

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΗ,ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...


Θύμα αστυνομικής βίας έπεσε, στις 22 Νοεμβρίου στο Γουδί, ο Α.Σ, ο οποίος «προκάλεσε» την οργή του αστυνομικού με τη μπλούζα του, αλλά και με τη χρήση ενικού κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
«Μόλις είχα σχολάσει και επέστρεφα σπίτι μου. Πρέπει να ήταν δύο τα ξημερώματα», θυμάται ο Α.Σ και συνεχίζει «πενήντα-εξήντα μέτρα από το σπίτι, με σταμάτησε ένα περιπολικό. Μου έκανε έλεγχο ρίχνοντας με πάνω στο καπό».
«Όλα αυτά ξεκίνησαν από τη μπλούζα που φορούσα. Δεν αναγράφει τίποτα αλλά του φάνηκε λίγο εκκεντρική και του τράβηξε την προσοχή», σημειώνει ο Α.Σ

Καθώς από τον έλεγχο δεν βρέθηκε κάτι επιλήψιμο, ο αστυνομικός του ζήτησε τα στοιχεία του. Όμως ο Α.Σ δεν είχε ταυτότητα μαζί του. «Έλα από το σπίτι, είναι λίγο πιο κάτω να σου τα δώσω», απάντησε στο αίτημα του αστυνομικού. Το «έλα» ακούστηκε αρκετά προκλητικό για τον αστυνομικό, ο οποίος «ενοχλημένος» απάντησε: «Ούτε έλα, ούτε τίποτα. Στο πληθυντικό θα μου μιλάς».
«Μου φόρεσε χειροπέδες, με χτύπησε δύο φορές στο κεφάλι, με πέταξε μέσα στο περιπολικό και μου έκλεισε το κινητό», καταγγέλλει ο Α.Σ. Στο τμήμα ο αστυνομικός συνέχισε να την ίδια επιθετική συμπεριφορά, ενώ ο Α.Σ ήταν ακόμη δεμένος με χειροπέδες. «Κάποια στιγμή έπεσα πάνω σε μία ξύλινη ντουλάπα και χτύπησα στο κεφάλι. Εκείνη τη στιγμή επενέβησαν κάποιοι συνάδελφοι του και τον σταμάτησαν», δηλώνει ο Α.Σ.
«Τελικά με κράτησαν μέχρι το πρωί και μετά με άφησαν ελεύθερο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, είναι η τρίτη. Για αυτό είμαι αγανακτισμένος», τονίζει ο Α.Σ, διευκρινίζοντας ότι έχει κινηθεί ήδη νομικά. «Δεν ζητάω λεφτά, απλά θέλω να φύγει από το σώμα».

ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ;;
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ;;;
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;;;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ
ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΑΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ.


ΠΡΕΖΑ TV
1-12-2009


tvxs.gr

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς, αυτό (αν θα φύγει από το σώμα ο αστυνομικός -μπάτσος για όσους δεν κατάλαβαν) εξαρτάται και από σένα.. δηλαδή από τα μέσα που θα το προβάλουν. αλλιώς, ως μη γενόμενο..

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΟΠΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΣΧΟΛΑΣ 2 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ(ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ?),ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΟΥ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΥΣΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΙΡΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ;ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΖΟΜΑΛΑΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε βλάκα; Όχι ρε να του δώσουμε αύξηση και προαγωγή του μπάτσου! Ρε δε πάτε καλά. Είπαμε να υποστηρίζεις τη φάρα σου αλλά όχι κι έτσι. Μάθε να είσαι αντικειμενικός. Δε μπορεί ο μπάτσος να σηκώνει χέρι σε πολίτη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Τις μαγκιές εκεί που πρέπει αλλά εκεί είναι κότες. Να πάει να πιάσει καναν εγκληματία αν είναι ικανός. Κι επειδή δεν είχε ταυτότητα μαζί του τι πάει να πει; Και δε κατάλαβα απαγόρευση κυκλοφορίας έχουμε; Ότι ώρα θέλει δουλεύει και σχολάει ο καθένας. Ρε ουστ φασιστόμουτρο.

Ανώνυμος είπε...

pistevw oloi katalavan oti o 9.12 kai o 9.33 einai o idios malakas fasistas..

Ανώνυμος είπε...

Α.Σ μηπως σημαινει Αλβανος?ή αριστερος?ή αλλοδαπός?
οπως και να έχει οι αστυνομικοί καλά κάνουν την δουλειά τους...έχει βρομήσει η χώρα από αναρχικούς και αλλοδαπούς

Ανώνυμος είπε...

9.12 ESY EXIS PANTA TAFTOTITA MAZI SOU RE VLAKA POU THA TIN PROTOKOUVALAME RE ILITHIE POU INE SAN PINAKIDA MOTOPODILATOU , KE AN PIGENE PIO KATO STO SPITI TOU XEXASIARI POLITI DEN THA EKANE PIO EXIPNA TA ASTINOMIKA TOU KATHIKONTA TO ORGANO ELENXONTAS KE POU MENI O POLITIS;;;;;; I AN ITAN PIO EVGENIKOS THA DEN ITAN KALITERA;;;;;;; SE EROTO RE VLAKA ;;; ESTO KE AN ELEGE PSEMATA ;;;;
ESY RE VLAKA ETSI SIMPERIFERESE STIN IKOGENIA SOU !!!!!!!!!!! I MITERA SOU DEN SOU EXI POTE PSEMATA H DEN EXI XEXASI TIPOTA KE TI TIS EKANES RE MALAKA TI GAMISES GIA NA TIN TIMOROSIS;;;;;
SE EROTO ;;;; PANTOS ME TIN ANATROFI POU SOU EXI DOSI KALA TIS EKANES !!!!!!!!!
XASOU PALIO ANOMALE

Ανώνυμος είπε...

6.37 δισλεκτικο αμεα εισαι αγορι μας.
ουτε διαγγελμα του παπαδοπουλου να εβγαζες.
νε ρε παλιομαλακα και ταυτοτητα θα κουβαλας και θα την δειχνεις οταν στην ζητα ενας αστυνομικος διαφορετικα περνα το βραδυ σου στο τμημα και εμενα στα αρχιδια μου.

Ανώνυμος είπε...

''Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, είναι η τρίτη.''
Τόσο εγκληματική φυσιογνωμία έχει ο άνθρωπος αυτός;
Ενδιαφέρον, όπως και να το δεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο αστυνομικος εχει το δικαιωμα προσαγωγης του 'υποπτου' στο ΑΤ εαν συντρεχουν λογοι εξακριβωσης στοιχειων. (μεχρι εδω καλα)
Αυτο πρεπει να γινεται στο πλασιο του σεβασμου των ατομικων ανθρωπινων δικαιωματων.

Η μεθοδολογια του αστυνομικου οργανου στην γΕλλάδα που 'γνωριζει να κανει τη δουλεια' του ειναι να χρησιμοποιει αλλες μεθοδους οπως σφαλιαρες, βρισιες, φτυσιδια, χειρονομιες, τρικλοποδιες, ζαρτινιερες, χημικα, τσιχλοφουσκες και καραμελοχρωμα, κλπ. ασχετα αμα εισαι εργαζομενος που σχολασε στις δυο-τρεις το ξημερωμα, ή σεσημασμενος. (αμα φορας και κανενα σκουλαρικι την εβαψες, ο σεριφης σεληνιαζεται!)

Σεβονται απολυτα (και τηρουν κατα γραμμα) τον κωδικα της ΕΛΑΣ που ξηλωνουν και το ταμπελακι με το νουμερο τους ωστε να μην μπορει ο πολιτης να καταγγειλει τυχον 'υπερβασεις καθηκοντος'.

Η μονη σκεψη που κυριαρχει στο μυαλο τους ειναι να τελειωσουν τη βαρδια χωρις να τους παρει κανενας 'ανωτερος' χαμπαρι οτι ειναι σουρα και να μαζευτουν στο πρωτο μπουζουκτζιδικο για πιπινακια κουτρα, προς τερψην οφθαλμων (επιδεικνύοντας ΠΑΝΤΑ στην εισοδο την υπηρεσιακη ταυτοτητα τους)
-το παραπανω ισχυει στη συνομωταξια μπεεεε...ατσου-κοπανου τα τσουζω συνεχεια γιατι υπαρχουν και αλλες οπως του μπεεατσου-νταβατζογρια, μπεεατσου-ντιλερ, μπεεατσου-γαλονα να πατε να γαμηθειτε, μπεεατσου-βαριεμαι βγαινω συνταξη στα 45, μπεεατσου-καμικαζι πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος, μπεεατσου-βλαχοτυρι, μπεεατσου-ξυσ τα αρχιδια σου, απλου&ταπεινου μπασκινα-μολις βγηκα απο τη σχολη, μπεεατσινα-πρωτη πιπα

-Δρακουμελ (1/2)
συνεχιζεται...

Ανώνυμος είπε...

-Δρακουμελ (2/2)
...συνεχεια

Γιατι μου ειναι χρησιμος αυτος ο μπεεε...ατσος;

Προστατευει την περιουσια μου και την σωματικη μου ακεραιοτητα; Αφου τις πιο πολλες φορες ειναι αφαντοι γιατι τρωνε σουβλακια στην καντινα ή κανουν break με το φραπογαλο στο χερι στοιβαζοντας καμια δεκαρια μηχανες σε κεντρικοτατο σημειο της πολης για να παιρνουν ματι οι περαστικοι και να τρομοκρατουνται απο το καμακι οικοπελιτσες που ετυχε να περνουν απο μπροστα τους...

Και μην προτρεξεις κοντοκουρεμενε νεαντερταλ να απαντησεις οτι δεν ειναι ετσι ΟΛΟΙ!

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝ.

Να χεσω γω την αυτοκαθαρση σας.Αυτο το γαμημενο σωμα Εσωτερικων υποθεσεων τι κανει; βαράει πετσακικαι δικαιολογεί χαραμοφάηδες με παχυλούς μισθους;


Μαγαζακι υμετερων ειναι η ΕΛ(Λ)ΑΣ, με βουλα πολιτικη χρονια τωρα.

Το κολπο ειναι καλα στημενο (κομματα και μμε) και τουλαχιστον οι εχοντες σωας τας φρενας επιτελους ας εξεγερθουμε!


(Οσοι διεκριναν καποια δοση χιουμορ ας το ξανασκεφτουν - τα πραγματα ειναι ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ!)

ΥΓ. Την τελειοτερη αποτυπωση της ατυνομικης πραγματειας την εχει κανει ο Φωσκολος!
Αστυνομος Θεοχαρης...λιγδας, κυκλοθυμικος, καρατεκα, πατριδολαγνης, εγω θα σωσω το εθνος, πρεζακια θελετε τη δοση σας; με λιγα λογια ο γαμαω!!!

-Δρακουμελ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΕΙΔΕΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΞ Η Ο ΜΑΛΑΚΙΞ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΞ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 3.45 ΟΧΙ δεν την κάνουν καλά τη δουλειά τους. ΔΕΝ είναι η δουλειά τους να βαράνε, να βασανίζουν, να παρενοχλούν, να βρίζουν κλπ. Αν έκαναν καλά τη δουλειά τους ΔΕΝ θα υπήρχαν έμποροι ναρκωτικών, βιαστές, παιδεραστές και δολοφόνοι. Αντί να ασχολούνται με σοβαρά θέματα ασχολούνται με έναν που δεν είχε ταυτότητα και τους είπε να πάνε σπίτι του να τους τη δείξει. Και τον άφησαν τον "εγκληματία" τσ τσ τσ... Είναι υποχρεωμένοι να έχουν τρόπους και να μιλάνε στον πληθυντικό σε όλους τους πολίτες όπως και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι φυσικά(δε γνωριζόμαστε κι από χθες). Να μάθουν να φέρονται λοιπόν σε ανθρώπους. Ας ξεχάσουν το χωριό με τα γίδια και τα πρόβατα...

Ανώνυμος είπε...

8.09 PANTOS KATALAVES TI ITHELA NA SOU POU AMA VARETHIKES TIN MANA SOU FERTIN SE EMAS TOUS DISLEKTIKOUS.
A KE NA XERIS VLAKA EGO DE KOUVALAO PINAKIDES MOTOPODILATOU STIS TSEPES MOU IME APO APO EPARXIA
KE EDO TA ARXIDAKIA MAS SEVONTE MALAKA , EKI STIN ATHINA SAS EKOUN KANI ZOA ME TAFTOTITES SKILOU
XASOU ANOMALE