Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛ...ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ...

Ο μέχρι χθες εκτελεστικός αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Σταύρος Ψυχάρης, ανέλαβε τα καθήκοντα προέδρου του διοικητικού συμβουλίου, ύστερα από τον θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη.

Το δ.σ. του ΔΟΛ αποφάσισε την εκλογή της Χριστίνας Τσούτσουρα - Ψυχάρη ως εκτελεστικού μέλους του συμβουλίου και του Νικολάου Κορίτσα ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους, σε αντικατάσταση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού συμβούλου, Τάσου Γιοννίτση, ο οποίος έχει παραιτηθεί για να αναλάβει τη θέση του προέδρου στα "Ελληνικά Πετρέλαια".
Κατά συνέπεια, το δ.σ. του ΔΟΛ συγκροτήθηκε σε σώμα, ως ακολούθως: Σταύρος Ψυχάρης, εκτελεστικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Παναγιώτης Ψυχάρης, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, Cebrian Juan Luis, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Colombani Jean Marie, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Παντελής Καψής, εκτελεστικό μέλος, Νικόλαος Κορίτσας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Τρύφων Κουταλίδης, εκτελεστικό μέλος, Ιωάννης Μάνος, εκτελεστικό μέλος, Στέργιος Νέζης, εκτελεστικό μέλος, Iωάννης Παράσχης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Νικόλαος Πεφάνης, εκτελεστικό μέλος, Βίκτωρ Ρέστης, μη εκτελεστικό μέλος, Αντώνιος Τριφύλλης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Χριστίνα Τσούτσουρα -Ψυχάρη, εκτελεστικό μέλος.

Επίσης, το δ.σ. μετά την εκλογή του Νικολάου Κορίτσα ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους, όρισε το νεοεκλεγέντα σύμβουλο μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της εταιρείας, την οποία απαρτίζουν οι ανεξάρτητοι μη εκτελεστικοί σύμβουλοι κ.κ. Αντώνιος Τριφύλλης, Iωάννης Παράσχης και Νικόλαος Κορίτσας.

ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
23-12-2009

2 σχόλια:

PRINCE SERENGETI είπε...

O ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΕΘΑΝΕ.&ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑΦΕΡΗ.&ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΕΠΟΧΗ Ο ΠΑΠΑΡΑΦΕΡΗΣ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΞΕ ΚΟ ΛΑ ΣΗ.ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.&ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΡΑΦΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ&ΤΟ ΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ&ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΛ-ΟΦΟΝΙΑ ήταν o θάνατος του Λαμπράκη. Ηθικοί αυτουργοί οι Πρετεντέρης και Ψυχάρης που λόγω ανικανότητας δεν κατάφεραν να βγάλουν Βενιζέλο και Ντόρα στις ηγεσίες των κομμάτων τους. Ιδιαίτερα το τελευταίο χτύπημα που δέχθηκε με την Ντόρα ήταν το μοιραίο. Απαιτώ οι 2 αυτοί κύριοι να συλληφθούν πάραυτα.