Πέμπτη, Δεκεμβρίου 10, 2009

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ

Κινητοποιήσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας αποφάσισαν για το επόμενο διάστημα αγρότες που συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόψε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Ο τόπος, ο ακριβής χρόνος και η μορφή των κινητοποιήσεων αναμένεται να οριστικοποιηθούν σε νέα σύσκεψη, που έχει συγκαλέσει η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στη Λάρισα. Απόψε στη σύσκεψη στα Κουφάλια, βασικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), Βαγγέλης Μπούτας.

Οι συμμετέχοντες συζήτησαν τα προβλήματα του κλάδου και έθεσαν βασικά αιτήματα για τη στήριξη του εισοδήματος των αγροτών. Μεταξύ άλλων διεκδικούν: άμεση καταβολή των επιδοτήσεων, πάγωμα αγροτικών χρεών, διπλασιασμό των προνιακών συντάξεων, προστασία της ντόπιας παραγωγής και κατώτερες εγγυημένες τιμές.

ΑΝΤΕ...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ...ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ...ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
10-12-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ..


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/12/blog-post_6596.html

Ανώνυμος είπε...

se ligo tha kateboyn kai h elaioparagvgh sto dromo

antinor είπε...

Κυρια ΜΑΚΡΗ απο το ΑΛΤΕΡ που εισθαι σας ζητουν,αντε και καλη δυναμη.