Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2009

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ OBAMA ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...

Μήνυμα συμπαράστασης στους αμερικανούς στρατιώτες απέστειλαν ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, με την ευκαιρία των πρώτων τους Χριστουγέννων στην προεδρία.
Ο Ομπάμα και η πρώτη κυρία, χαιρέτησαν τους άνδρες και γυναίκες οπλίτες που όπως είπαν βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους και ριψοκινδυνεύουν τις ζωές τους για την πατρίδα.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΠΑΡΑΚ;;;ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ;;;ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ;;;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΣΦΑΣΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;;

"Προς όλους τους οπλίτες, ναύτες, αεροπόρους, πεζοναύτες και τους άντρες της ακτοφυλακής, τονίζω πως αισθάνομαι απέραντη τιμή να σας υπηρετώ ως ανώτατος διοικητής. Με εξέπληξε το πνεύμα αυτοθυσίας σας, ο ζήλος σας να υπηρετήσετε", τονίζει ο πρόεδρος στο μήνυμά του, που μεταδόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων.
"Με έχει συνεπάρει η αφοσίωσή σας, στη Βαγδάτη, στην Κορεατική χερσόνησο. Η Μισέλ και εγώ έχουμε συγκινηθεί από την αποφασιστικότητά σας, υμών των τραυματισμένων πολεμιστών, που αγωνίζεσθε να γίνετε καλά προκειμένου να επιστρέψετε στις μονάδες σας", προσθέτει ο Ομπάμα και συνεχίζει λέγοντας:
"Και η ταπεινότητά μου είναι απέραντη απέναντι στους πατριώτες που δόθηκαν στην υπέρτατη θυσία για την ελευθερία μας". To μήνυμα που ηχογραφήθηκε πριν ο Ομπάμα αναχωρίσει για διακοπές στη Χαβάη.

Επίσης ο αμερικανός πρόεδρος αναφέρεται στα φέρετρα των νεκρών, τα καλυμμένα με τη σημαία, που είχε επισκεφθεί στα τέλη Οκτωβρίου στο στρατιωτικό κοιμητήριο του Άρλινγκτον.
Από την πλευρά της, η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε στις οικογένειες των στρατιωτικών, ιδίως των συζύγων, των οποίων οι άνδρες, ή οι γυναίκες, υπηρετούν στο εξωτερικό και μόνες ή μόνοι "αναλαμβάνουν τα γονικά καθήκοντα".

ΠΡΕΖΑ TV
25-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: