Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2010

100ΕΚ.ΕΥΡΩ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ...

Επιπλέον 100 εκατ. ευρώ από τον ΟΤΕ διεκδικεί το ΙΚΑ για την εθελουσία από το 2005 και μετά. Το σχετικό ποσό ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας ότι θα στείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ, Παναγή Βουρλούμη.
Η διαφορά προκύπτει από νέα αναλογιστική μελέτη που έγινε για λογαριασμό του ΙΚΑ, ενώ το 2005 ο υπολογισμός του κόστους πρόωρης συνταξιοδότησης έγινε με μια απλή μελέτη του οικονομικού επιτελείου του Γιώργου Αλογοσκούφη.

Ως προς τον ΟΑΕΔ ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι θα καταβληθούν κανονικά τα επιδόματα στους ανέργους, αλλά επέμεινε ότι "επί πέντε χρόνια μια αλόγιστη διαχείριση έφερε τον ΟΑΕΔ στη χειρότερη ταμειακή κατάσταση της μεταπολίτευσης". Απαντώντας στις αιτιάσεις του πρώην διοικητή του Οργανισμού και πολιτευτή της Ν.Δ., Γιώργου Βερναρδάκη, ότι άφησε χρήματα στον ΟΑΕΔ, ο υπουργός Εργασίας θύμισε ότι "τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές διόρισε παράνομα 2.500 σε προγράμματα stage" και ότι η υπόθεση ερευνάται από τη δικαιοσύνη.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ...ΚΑΙ Ο ΟΤΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ...
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
12-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: