Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2010

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΚΛΩΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΝΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ,ΣΤΙΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...

Οριστικό λουκέτο μπαίνει στις 18 Ιανουαρίου στα Κλωστήρια του Ομίλου Λαναρά, πρώην «Οττο Έβρος» στην Αλεξανδρούπολη αφήνοντας στο δρόμο 53 εργαζόμενους.

Σήμερα στην Αλεξανδρούπολη παρουσία του νομικού Συμβούλου της Εταιρείας Λεωνίδα Θεοδώρου πραγματοποιήθηκε η τελευταία διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων όπου τους ανακοινώθηκε ότι το εργοστάσιο κλείνει οριστικά και ότι μέχρι τις 18 Ιανουαρίου θα πρέπει να απολυθούν οι εργαζόμενοι.
Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάρτιο του 2009 ενώ η εταιρεία έχει εισπράξει το ποσόν των 37 εκατ ευρώ. "Για μια ακόμη φορά η εταιρεία έδειξε το αμείλικτο πρόσωπο της, τέτοιοι επιχειρηματίες παίρνουν επιδοτήσεις από το ελληνικό δημόσιο,χρήματα του ελληνικού λαού και κλείνουν το εργοστάσιο", είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων Μάριος Τσόμωφ.

ΠΡΕΖΑ TV
12-1-2010

1 σχόλιο:

prince serengeti είπε...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ.ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.