Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2010 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ...

Μεγάλες αλλαγές, ώστε «να μπουν τα θεμέλια για ένα διαφορετικό κράτος »που σέβεται τον πολίτη, τον τόπο και τα όνειρά του" μέσα στο τρέχον έτος προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου κατά τον αγιασμό των υδάτων στη Λέσβο.

"Ο ελληνικός λαός ξέρει ότι είχαμε πάρει λάθος πορεία, γνωρίζει τις δυσκολίες και τις ζει καθημερινά από τις δυσπραγίες της οικονομίας μέχρι και την αδικία, ξέρει όμως, και είναι βαθιά μου πίστη, ότι έχουμε τεράστιες δυνατότητες" δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ακολούθως, επεσήμανε ότι οι δυνατότητες του ελληνικού λαού πολλές φορές υποβαθμίστηκαν και πνίγηκαν από τον παρασιτισμό και τις κατεστημένες αντιλήψεις.
Εκτίμησε επίσης, ότι το 2010 θα μπουν τα θεμέλια "για ένα κράτος κοινωνικής δικαιοσύνης και ευνομίας που θα προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών". Και πρόσθεσε: "Τις μεγάλες ανατροπές θα τις κάνουμε μαζί με ειλικρίνεια, αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και σιγουριά".

Ο Γ. Παπανδρέου έφθασε στη Μυτιλήνη συνοδευόμενος από το αδερφό του Νίκο.
Έγινε δεκτός από τον γ.γ. Αιγαίου Δημήτρη Χαλκιώτη, το βουλευτή Λέσβου και υφυπουργό Μεταφορών, Δικτύων και Υποδομών, Νίκο Σηφουνάκη και το δήμαρχο Μυτιλήνης Νάσο Γιακαλή.
Παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου, την τελετή καθαγιασμού των υδάτων.
Στη συνέχεια, είχε σύντομη συνάντηση με τοπικούς παράγοντες και πραγματοποίησε επίσκεψη στο μουσείο Ελιάς στη Γέρα.

ΑΝΤΕ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Μεγάλες αλλαγές, ώστε να μπουν τα θεμέλια για ένα διαφορετικό κράτος που ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ"

Anti na pei, "SEBETAI TON POLITH, TON TOPO KAI PRAGMATOPOIEI TA ONEIRA TOY".
Auto shmeinei pws ta oneira tou ka8enos den 8a pragmatopoih8oun pote, oute ena mikro kommati... ante kalo 2010 tote.

LonDonerThunDer