Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2010

ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ 2010...ΛΟΓΙΚΟ..ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ....

Την πεποίθησή της ότι η Ελλάδα σε τρία χρόνια θα βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα απ' ότι σήμερα εξέφρασε η υπουργός Οικονομίας, η οποία, κατά τη διάρκεια του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά, τόνισε ότι η μείωση του ελλείμματος μέχρι το 2012 είναι απόφαση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

"Το 2010 θα είναι χρονιά ελπιδοφόρας δουλειάς και αγώνων για ένα καλύτερο αύριο" είπε η κυρία Κατσέλη, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα θα καταφέρει οπωσδήποτε να υπερβεί τις οικονομικές δυσκολίες.
"Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται ο τόπος. Θέλουμε να πάρουμε άμεσα μέτρα για να βγει το συντομότερο η χώρα από την κρίση" σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η υπουργός υπογράμμισε ότι η σημερινή μέρα παραπέμπει στη ναυτοσύνη και ότι η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά στήριξης της ελληνικής σημαίας στα πλοία, προσέλκυσης νέων ανθρώπων στο επάγγελμα και προστασίας των Ελλήνων ναυτικών.

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΥΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 2010 ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΠΑΛΟΥΚΑ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ,ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2010

1 σχόλιο:

prince serengeti είπε...

ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙΡΟ.Η ΑΠΟΒΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ&ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ