Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2010

ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΛΟΠΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ,ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΛΟΓΟ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ 2ΧΛΜ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...

ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΟΥ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ....

Οταν ένα άλογο που βρίσκεται δεμένο πίσω από ένα αυτοκίνητο παραπατήσει, ο οδηγός του οχήματος μπορεί και να μην καταλάβει ότι το σέρνει πάνω στην άσφαλτο για δύο χιλιόμετρα...

Αυτή την απίστευτη εκδοχή υιοθέτησε το Αστυνομικό Τμήμα Πελοπίου Ηλείας για την πρωτοφανή περίπτωση της θανάτωσης του αλόγου στο χωριό Πλάτανος της Ολυμπίας που σύρθηκε μέχρι θανάτου από τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη του, για τον οποίο οι πληροφορίες λένε ότι είναι συνταξιούχος αστυνομικός! Και όπως δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία δεν σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του βασανιστή του αλόγου διότι θεώρησε το περιστατικό ως ατύχημα!
Οι αστυνομικοί παρέβλεψαν προκλητικά την Κτηνιατρική Υπηρεσία Ηλείας, που λέει κατηγορηματικά ότι το δέσιμο αλόγου πίσω από ένα αυτοκίνητο θεωρείται παράνομη πράξη και βασανισμός του ζώου. «Υπάρχει σαφώς παραβατική συμπεριφορά του ατόμου που προκάλεσε τον θάνατο στο άτυχο ζώο. Ο φάκελος θα σταλεί στον εισαγγελέα. Η Αστυνομία δεν μας πήρε ούτε ένα τηλέφωνο.
Τα όσα υποστηρίζουν κάποιοι ότι ο οδηγός του Ι.Χ. και ιδιοκτήτης του αλόγου δεν κατάλαβε ότι το έσερνε για εκατοντάδες μέτρα πάνω στην άσφαλτο θεωρούνται φτηνές δικαιολογίες», ανέφερε στην Ελευθεροτυπια η προϊσταμένη της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηλείας, Μπέκυ Σπυροπούλου.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
11-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: