Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2010

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 3ΕΚ.ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΕΝΩ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΙΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ...

Τις προκαταβολές που έχουν δοθεί από το υπουργείο Υγείας και αφορούν παραγγελίες εμβολίων κατά της γρίπης Α θα διεκδικήσει το υπουργείο Υγείας, όπως ανακοίνωσαν η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η υφυπουργός Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν
Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τόνισε ότι έχουν ήδη παραληφθεί 3.600.000 δόσεις εμβολίων για τις οποίες το ελληνικό κράτος θα πληρώσει, όπως οφείλει. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι από τις 16 Δεκεμβρίου "πάγωσαν" οι παραλαβές των εμβολίων για τη νέα γρίπη και στις 30 του ίδιου μήνα καταγγέλθηκαν οι συμβάσεις με τις εταιρείες που τα προμηθεύουν στο ελληνικό κράτος.

"Όσες προκαταβολές έχουν δοθεί θα πρέπει να επιστραφούν στο υπουργείο το οποίο θα τις διεκδικήσει εφόσον δεν αφορούν τα εμβόλια που έχουν ήδη παραληφθεί", τόνισε η υπουργός Υγείας.

Παράλληλα, κατά τη συνέντευξη Τύπου για τα πεπραγμένα των 100 πρώτων ημερών στο υπουργείο Υγείας, ανακοινώθηκε και η σύσταση ενός μηχανισμού σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που θα διερευνά συγκεκριμένες καταγγελίες, οι οποίες μπορεί να υποκρύπτουν σκάνδαλα στο δημόσιο τομέα.
"Ο καινούργιος αυτός μηχανισμός θα χρησιμοποιηθεί και από το υπουργείο Υγείας για θέματα οικονομικής κυρίως φύσεως που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση, αλλά και για περιπτώσεις κακοδιαχείρισης στον ευρύτερο χώρο της υγείας και της πρόνοιας", τόνισε η υπουργός Υγείας.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;
ΑΠΟ ΤΙΣ 3,6ΕΚ.ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ...ΟΙ 3ΕΚ.ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...!!!

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ...ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΙΣΩ,3ΕΚ.ΔΟΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ...ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ...ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ...

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
18-1-2010

6 σχόλια:

Gnwmimou είπε...

φίλε μου καταλαβαίνω πόσο καχύποπτος μπορεί να είσαι στο θέμα ...

αλλά σκέψου αν το καλοκαίρι νοικιάσουμε 10 πυροσβεστικά αεροπλάνα προσλάβουμε 1000 παραπάνω πυροσβέστες και 100 οχήματα ... και τελικά δεν έχουμε πυρκαγίες ... θα έλεγες ότι ήταν θέμα διαπλοκής των εταιριών που σχετίζονται με την πυρόσβεση ... ??

ας ήμαστε καχύποπτοι αλλά αφού ενημερωθούμε ...
http://opinionofgreece.blogspot.com/2010/01/blog-post_07.html


http://opinionofgreece.blogspot.com/2010/01/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

Τι πάει να πει αυτό; Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε συνέχεια πυρκαγιές, δυστυχώς. Ακόμα και να μην είναι συχνό το φαινόμενο όμως, η κυβέρνηση οφείλει να εξοπλίσει τη χώρα, για παν ενδεχόμενο. Είναι σαν να λες ότι θα έχουμε συγκεκριμένο αριθμό σκουπιδιάρικων γιατί μπορεί τα σκουπίδια να μην ξεπεράσουν ένα συγκεκριμένο αριθμό. Δεν είναι λογική αυτή.

Gnwmimou είπε...

Δεν με κατάλαβες ... αλλά ωστόσο ενυσχύεις αυτό που θέλω να πω ...

ότι .. το ότι πήραμε εμβόλια που δεν χρειάστηκαν ήταν απλά στα πλαίσια της πρόληψης και όχι μιας ακατανόητης διαπλοκής 200 κρατών με τις φαρκακοβιομηχανίες ... :)

melpo είπε...

XAXA..ΠΡΟΛΗΨΗ ..Ε? ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.. ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ Η ΓΡΙΠΗ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΛΟΦΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ... ΟΥΤΕ ΕΓΩΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΑΛΛΑ.. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ...ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

12.000.000 εμβολια ,με το υψηλοτερο ποσοστο υδραργυρου απο τα δεκα περιπου εμβολια που εχουν κυκλοφορησει.

V ampir V είπε...

ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΑ ΒΡΩΟΜΟΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Κ Ω Λ Α Ρ Α Κ Ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ . . ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΠΙΑΣΟΕΥΡΟΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ.. ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟ Κ Λ Ε Φ Τ Ο .. ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ . . ΟΥΣΤ ΧΟΝΤΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣ' ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ Ζ Ω Α . .