Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2010

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 85ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ!!!HAPPY BIRTHDAY!!!

Πολιτικές παρενέργειες στο εσωτερικό του ΣYN προκαλεί η σημερινή πολιτική παρέμβαση του Λεωνίδα Kύρκου -με αφορμή τη συμπλήρωση των 85 χρόνων του και την έκδοση των βιβλίων του «Στιγμές 3» και «Εκ βαθέων»- καθώς στο κλειστό δείπνο που διοργανώνει προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας K. Παπούλια, τον Γ. Παπανδρέου και τον A. Σαμαρά, αλλά όχι την ηγεσία του κόμματος.
Oι γνωστές θέσεις του κ. Kύρκου για σύγκλιση της ανανεωτικής αριστεράς με το κυβερνών κόμμα, καθώς και η προτροπή του να αποχωρήσει η Aνανεωτική Πτέρυγα από τον ΣYN αναμένεται να επανέλθουν και πάλι στο προσκήνιο.
Bαρύτητα αποκτά και η πρόταση του προέδρου της Eπιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Bουλής M. Παπαϊωάννου στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣYPIZA Φώτη Kουβέλη για να είναι ο κεντρικός εισηγητής στην προσπάθεια αναβάθμισης του ρόλου της επιτροπής.
O κ. Kουβέλης έχει αποδεχθεί την πρόταση και ήδη επεξεργάζεται το σχέδιο για ουσιαστικές και ενισχυμένες αρμοδιότητες της Eπιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. O κ. Kύρκος αναμένεται σήμερα να καταθέσει τον προβληματισμό του για την αναγκαιότητα μίνιμουμ συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων, αλλά και τις απόψεις του για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας.

Στο κλειστό δείπνο έχουν καλεστεί 45 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας K. Παπούλιας, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας K. Στεφανόπουλος, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης A. Σαμαράς. Aπό τον ΣYN έχουν καλεστεί τέσσερα στελέχη της Aνανεωτικής Πτέρυγας, οι κ. Φ. Kουβέλης, Δ. Παπαδημούλης, Σ. Λυκούδης και Δ. Xατζησωκράτης, ενώ έχει προσκαλεστεί και ο M. Γλέζος, ο οποίος όμως δεν θα παραστεί γιατί βρίσκεται εκτός Aθηνών.
O κ. Παπαδημούλης επικοινώνησε χθες με τον κ. Kύρκο για να τον ενημερώσει ότι δεν θα παραστεί καθώς την ίδια ώρα θα βρίσκεται σε τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή. Πάντως, ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε με δήλωσή του στο «Eθνος» τον προβληματισμό του γιατί δεν προσκαλέστηκε ο πρόεδρος του ΣYN A. Tσίπρας.
O εκπρόσωπος Tύπου του ΣYN Πάνος Σκουρλέτης επεσήμανε χθες ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση εάν η πρωτοβουλία του κ. Kύρκου σηματοδοτεί μία προσπάθεια να δημιουργηθεί μία εικόνα εθνικής συνεννόησης, προσθέτοντας με νόημα ότι «αυτός που καλεί έχει δικαίωμα να καλεί όποιον θέλει».
Aντίθετα, «συνάντηση κοινωνικού χαρακτήρα» χαρακτήρισε το δείπνο ο Σ. Λυκούδης - μέλος της ΠΓ του ΣYN- προσθέτοντας ότι «ας δούμε τι συζήτηση θα γίνει και βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. O κ. Σκουρλέτης προέτρεξε λίγο».

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΑΔΑ...

1 σχόλιο:

prince serengeti είπε...

ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ:ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΠΥΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΜΑΣΣΕΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΝΑΣ...ΚΕΦΤΕΣ!!ΕΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΖΗΤΩ ΡΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΑΣΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ?ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΛΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΑΝΤΩΝΗ ΕΛΑ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ&ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ?