Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2010

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ 97,2...

Μεσα απο τον Antenna 97,2 θα συνεχισει να χτυπα και ραδιοφωνικα ο Γρηγορης Ψαριανος,οι εκπομπες του οποιου θα αρχισουν την πρωτη εβδομαδα του Φεβρουαριου,μιας και ο Antenna στο γενικοτερο πλαισιο ανανεωσης του,αλλαζει ριζικα και το ραδιοφωνικο του προγραμμα.

Μια συμβουλη προς τους υπευθυνους προγραμματος του Antenna 97,2...

Με το να αναμασατε και στο ραδιοφωνο τους ηδη τελειωμενους τηλεοπτικους αστερες(Μικρουτσικος,Θεοφανους κα.)...δεν προκειται να ανακαμψει η ακροαματικοτητα σας.
Δεν βλεπετε και τα χαλια του Θεμα 989,που παρολο που ειναι ενας σταθμος με πολυ δυνατα ονοματα..αντι να αυξανει τα ποσοστα του...συνεχιζει να τα ριχνει;;;
Γιατι δεν κανετε αναμεταδωση της πρωινης και μεσημερινης ζωνης του Imagine 897,ενος πραγματικου ραδιοφωνικου σταθμου,το προγραμα του οποιου θα εκτοξευε την ακροαματικοτητα σας στα υψη με τις εκπομπες των Σερβετα,Κανακη,Κιουση και Παναγιωτοπουλου;;;
Και πιο φτηνα θα σας ερχονταν και πιο αποτελεσματικο θα ηταν...
Το ραδιοφωνο δεν ειναι η μεταφορα την τηλεοπτικης μιζεριας στα ερτζιανα...και αυτο παρτε το χαμπαρι πριν ειναι αργα...
Και η ομαδα του Imagine ολοι γνωριζουν πως ειναι κατι το διαφορετικο...

Ο ΣΚΑΙ και το Ραδιο Θεσσαλονικη,ειναι πρωτοι σε ακροαματικοτητα,διοτι πολυ απλα εχουν βρει την χημεια μεταξυ ακροατων και παραγωγων...χωρις αυτοι που ειναι πισω απο τα μικροφωνα να ειναι και τηλεοπτικοι αστερες.

Αλλα δυστυχως σε καποιους ανθρωπους...δεν κοβει και τοσο...

ΠΡΕΖΑ TV
26-1-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Ψαριανός στον Αντένα;Και μόνον το ερώτημα αρκεί,γιά συμπεράσματα...

hellastv είπε...

Δίκιο έχεις ΠΡΕΖΑ, ετσι ειναι

Ανώνυμος είπε...

Πλήρη επιβεβαίωση όσων έγραψε το πρέζα tv πριν λίγο καιρό...

"...οι δράστες είναι... δύο Αμερικανοί από τη «διευκόλυνση» (δηλαδή τη βάση) των ΗΠΑ στη Σούδα, δύο Βρετανοί από τη βάση του ΝΑΤΟ εκεί και ένας Ελληνας, ο οποίος έχει σχέση με την τροφοδοσία της νατοϊκής βάσης! Οπως αποδεικνύεται από τις λήψεις καμερών επιτήρησης καταστημάτων που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο με τη συναγωγή, δράστης του πρώτου εμπρησμού ήταν ο ένας από τους δύο Αμερικανούς με συνεργούς τούς υπόλοιπους τέσσερις, ενώ δράστης του δεύτερου εμπρησμού ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους δύο Βρετανούς (33 ετών, ενώ ο δεύτερος είναι 23) με τους υπόλοιπους να φυλάνε τσίλιες!
Οι δύο Αμερικανοί φυγαδεύτηκαν αμέσως στο εσωτερικό της βάσης τους και ενδεχομένως να έχουν ήδη μεταφερθεί εκτός Ελλάδας, ενώ κλιμάκιο της αμερικανικής πρεσβείας έσπευσε αμέσως στα Χανιά για να κουκουλώσει την υπόθεση και να υποβαθμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αναφορά στους Αμερικανούς δράστες από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης..." οι υπόλοιπες λεπτομέρειες σε blogs εκτός από το συγκεκριμένο...

Μούγκα στη στρούγκα μαλάκα πρέζα; μη φοβάσαι την αλήθεια. Θα είχες λίγη τσίπα αν έβγαινες και ζητούσες συγνώμη γιά τις πατατιές που μας σερβίρεις κατά καιρούς. Αλλά σαν καλός νεοταξίτης και ΄σύ σφυρίζεις αδιάφορα. Οι αναρτήσεις σου σκυλοβρωμάνε "ανεξαρτησία". Άϊντε λαμόγιο.

Ανώνυμος είπε...

Πλήρη επιβεβαίωση όσων έγραψε το πρέζα tv πριν λίγο καιρό...

Η Θάλεια Δραγώνα στερείται βασικού τίτλου σπουδών! Ακροδεξιό και το ΔΙΚΑΤΣΑ;;;

Καλά κρασά ρεεε...
(εντάξει σβήστα ρε φίλε, μη σου χαλάω και την "αντικειμενική ενημέρωση")

Ανώνυμος είπε...

άει σιχτίρ βρωμοφασισταριά τού Καρατζαφύρερ.Αυτό είναι το θέμα εδώ ρε μαλακισμένα ή ο Ψαριανός;Βρωμιάρηδες νεοναζιστές,δεν θα περάσετε ρε καθήικια!

Ανώνυμος είπε...

9.14 πραγματικά με την συμπεριφορά σου δείχνεις ποιός είναι ο "βρωμοφασίστας" και "νεοναζιστής" (πως σου ήρθε αυτό παιδάκι μου! να πας να το κοιτάξεις)
Το σκεπτικό σου είναι καθαρά...Αμερικάνικης προέλευσης. Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι..."τρομοκράτης". Και από που και ως που με χρεώνεις στον Καρατζαφέρη; με το ζόρι;
Συνέχισε τον...αντιφασιστικό σου αγώνα και που ξέρεις, μπορεί κάποτε να σε πουν και...αντιστασιακό! Ο Ψαριανός δεν αποτελεί θέμα ρε.

Ανώνυμος είπε...

εκτός θέματος και πάλι."αμερικάνικης προέλευσης"!!! Φίλε ή είσαι.......ή είσαι......Διάλεξε!