Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2010

ΑΓΡΟΤΟΔΙΚΙΑ ΕΞΠΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;;;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;;;

Δίκες-εξπρές για τους αγρότες αναμένεται να ζητήσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με τους κατά τόπους εισαγγελείς να έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζουν δικογραφίες, όπου διαπιστώνουν ότι διαπράττεται το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
Ωστόσο, η γενική κατεύθυνση που δίνεται από την Εισαγγελία του δικαστηρίου, σε αντίθεση με την πρόσφατη παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που άναβε το «πράσινο φως» για αυτόφωρα, είναι να μην προχωρούν οι αστυνομικές αρχές σε συλλήψεις και να μην ακολουθείται η διαδικασία του αυτόφωρου, η οποία κρίθηκε ότι μπορεί να πυροδοτήσει έκρυθμες καταστάσεις και να προκαλέσει εντάσεις και επεισόδια.
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντες, έχει αναθέσει σε αντεισαγγελέα το καθήκον της επικοινωνίας με τις εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών στις περιοχές όπου υπάρχουν τα αγροτικά μπλόκα, με την εντολή να παρακολουθούν στενά και με ψυχραιμία την εξέλιξή τους και να σχηματίζουν δικογραφίες στις περιπτώσεις που δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα. Παράλληλα, θα ζητήσει να ολοκληρώνονται με γοργούς ρυθμούς οι φάκελοι σε βάρος των αγροτών, ώστε να πάρουν τον δρόμο για τα ακροατήρια και η παραπομπή τους σε δίκη να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΠΡΕΖΑ TV
26-1-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οταν τελειωσουν με τις αποκαταστασεις στα τεμπη(του αγιου πουτσου) θα προτεινα το υπουργειο οικονομικων να εβγαζε ενα πινακα με τις ζημιες εξαιτιας των αγροτων και τις ζημιεσ που προκαλαν οι καταπτωσεισ στα τεμπη!!ετσι να εχουμε και ενα μετρο συγγρισης ρε αδερφε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι αγρότες καταπατούν το νόμο με προκλητικό τρόπο. Eίναι καιρός κάποιος να τους σταματήσει επιτέλους, αφού κανένας δεν είχε τα κότσια να το κάνει από την πρώτη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΔΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ....