Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ενώπιον του 4ου Ειδικού Ανακριτή, δεκατρείς ανήλικοι που συνελήφθησαν με άλλους 32 νεαρούς, μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, το Σάββατο σε επεισόδια με αφορμή αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Πανόρμου.
Οι ανήλικοι απολογήθηκαν από νωρίς το πρωί στον ανακριτή για τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλής, εξύβρισης, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας που απαγγέλθηκαν, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου για αδικήματα που τελούνται από δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, οι δεκατρείς ανήλικοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους βαρύνουν υποστηρίζοντας ότι δεν μετείχαν σε επεισόδια, ενώ αμφισβητούν την διαδικασία, καθώς όπως λένε δεν προσήχθησαν σε Εισαγγελέα Ανηλίκων.
Οι ενήλικες κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες θα απολογηθούν επίσης στον 4ο Ειδικό Ανακριτή.

ΠΡΕΖΑ TV
25-1-2010

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε μέσα τους γονείς τους.

Ανώνυμος είπε...

BΡΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ.
ΜΕ 5-6 ΠΑΚΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δε γαμιέσαι λίγο να μαυρίσεις, άριε(λ) του κώλου; Όταν συλλαμβάνονται ανήλικοι να κάνουν μαλακίες, ευθύνη φέρουν και οι γονείς, αντιμετωπίζουν το νόμο και αυτοί. Αυτοί τι έχουν και εξαιρούνται; Και να κόψεις το "βρε", είναι πούστικο.

Ανώνυμος είπε...

''anilikoi fasistes''
xaxaxaxaxa!!!!!!!
ola ta sfazei ola ta maxairwnei to ornio

Ανώνυμος είπε...

''Όταν συλλαμβάνονται ανήλικοι να κάνουν μαλακίες, ευθύνη φέρουν και οι γονείς''

Αυτό είναι γεγονός. Έχει δίκιο ο 12:16.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΑ. Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΩΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΘΟΎΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΗ ΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

αν ήταν ανήλικοι αναρχικοί όμως σιγά μη τους άφηναν έτσι εύκολα. Και βέβαια φταίνε και οι γονείς, τα παιδιά τους μιμούνται. Όταν σε ακούνε να μιλάς άσχημα για τους μετανάστες και γενικά κάθετι διαφορετικό θα σε αντιγράψουν. Χτύπησαν 3 γυναίκες με γκλομπ και τις έστειλαν στο νοσοκομείο για ράμματα ΑΙΣΧΟΣ. Καλά θα μου πεις εδώ κάποιοι χρυσαυγίτες έχουν σκοτώσει, στον τραυματισμό θα κώλωναν;

Ανώνυμος είπε...

Ασχέτος της ευθύνης που φέρουν οι γονείς, αναμένονται κινήσεις συμπαράστασης από το γνωστό γκρουπ των δικηγόρων τις ομάδες γιά τα κοινωνικά δικαιώματα και τους λοιπούς χαχόλους με συναυλίες και επαναστατική γυμναστική στα Προπύλαια...δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας ειδα να κόβεστε για τους ανήλικους που πετάνε μολότοφ.Ούτε να κάνετε σχόλια για τον κουκουλονόμο.Τελικά πόσο μαλάκες είστε εσείς οι αριστεροί ψευτοεπαναστάτες του κώλου;Ή θα υποστηρίζετε τις απόψεις σας ή βουλώστε το λεχρίτες.Αλλά αν πετάγαν τώρα μολότωφ και τους έπιαναν θα κράζατε σας τις πουτάνες τις μάνες σας στο κρεββάτι.Πρέζα ξέρεις εσύ από πουτάνες,έτσι;

Ανώνυμος είπε...

na tous kopsoun to kwlo. an itan anarxikoi 8a tous eixan fortwsei mexri kai ta keratiaktika tous. omws twra allazei; mipws tous epipliksan kai lektika kai den to anteksan oi kahmenoi fasistes.. ?
@ 2.37 psofa malaka

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΘΑ ΧΑΝ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΓΗΘΕΙ,ΜΙΑ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΕΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είπε ότι αν ήταν αναρχικοί δεν θα μιλάγαμε; Φυλακή όσοι κάνουν μαλακίες, γαμησάκι και τέλος.