Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΑΖΙΟΥ...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ,ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ...Η ΑΠΟ ΚΑΡΦΩΤΗ...;;;;

«Πρόσωπο με πρόσωπο» με τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία του γιού τους ήρθαν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο της Μυτιλήνης οι γονείς του 20χρόνου Αυστραλού Ντουζόν Ζαμίτ.
Ο Όλιβερ Ζαμίτ καταθέτοντας για περισσότερες από δυο ώρες περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του γιου του και μάλιστα κάποια στιγμή λύγισε αναγκάζοντας το δικαστήριο να διακόψει για περίπου μισή ώρα. Στη διάρκεια της διαδικασίας αναγκάστηκε να ακούσει και τις αιτιάσεις της υπεράσπισης για θάνατο του 20χρόνου όταν αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή με απόφαση της οικογένειας του για να χρησιμοποιηθούν τα όργανα του. «Ίσως να μην μιλάμε για ανθρωποκτονία αλλά για απόπειρα ανθρωποκτονίας» ειπώθηκε από την υπεράσπιση και ρωτήθηκε αν γνωρίζει ποια είναι η ακριβή ώρα που αναφέρθηκε ως νεκρός ο γιος του. «Ο γιος μου ήταν νεκρός όταν τον είδα γιατί δεν υπήρχε εγκεφαλική λειτουργία» απάντησε ο Όλιβερ Ζαμίτ, ενοχλημένος.

Η υπεράσπιση των κατηγορουμένων όπως και την πρώτη μέρα της διαδικασίας επέμεινε πολλές φορές με ερωτήσεις στο γεγονός ότι οι παρέα των Αυστραλών δεν φρόντισαν αμέσως μετά το συμβάν να ειδοποιήσουν την αστυνομία ενώ τόνισαν πολλές φορές ότι αρνήθηκαν να καλέσουν την αστυνομία. Ένας μάλιστα από τα μέλη της παρέας, ξάδελφος του θύματος φέρεται να μη δέχθηκε να καταθέσει στην Αυστραλία στη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας.
Στη συνέχεια κατέθεσε η μητέρα του Ντουζόν αλλά η κατάθεση αυτή κράτησε λίγα μόλις λεπτά.
Η δίκη συνεχίζεται αύριο από το πρωί.

ΠΡΕΖΑ TV
14-1-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ασχετο αλλα με την υποθεση αλλα την πρωτη φορα στην ελλαδα που εγινε ερευνε για την νυχτα με αποτελεσμα τα 44 ενταλματα συλληψης(μεσα σε αυτα ειναι και ο στεφανακος)εγινε οταν ηταν υπουργος ο χρυσοχοιδης.και ας διαφωνω με πολλα που εχει κανει αλλα να λεμε τηνα αληθεια

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα τι θέλει να πει η υπεράσπιση, ότι δεν τον σκότωσαν οι μπράβοι; Αίσχος!