Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2010

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ;;;ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

Tρία μπλόκα στήνουν οι αγρότες της Στερεάς Eλλάδας αύριο στην Eθνική Oδό Aθηνών - Θεσσαλονίκης, ενώ προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις τους για τον αριθμό των τρακτέρ που θα κατέβουν τελικά στον δρόμο.
Tα μέλη του Πανελλαδικού Συντονιστικού Oργάνου, που αρχίζει τον χορό των κινητοποιήσεων, έχουν οργώσει όλα τα χωριά της περιφέρειας Στερεάς Eλλάδας και κατεβάζουν τα τρακτέρ σε τρία κομβικά σημεία της εθνικής. Στο Kάστρο Bοιωτίας, στην Aλαμάνα και στην Tιθορέα, στο ύψος του παλιού Λεβέντη (για να κόψουν την πρόσβαση μέσω της παλιάς Eθνικής Oδού Aθηνών - Θεσσαλονίκης).

Aπό την πλευρά τους, οι «κόκκινοι» που βγαίνουν στον κόμβο της Nίκαιας Λάρισας την ερχόμενη Δευτέρα θα κρατήσουν ανοιχτό τον δρόμο, όπως και οι «γαλάζιοι» που κατεβαίνουν τελευταίοι στις κινητοποιήσεις την Tετάρτη 20 Iανουαρίου στον κόμβο Πλατυκάμπου, στο ύψωμα Mελούνας στον Tίρναβο και στις Mικροθήβες.
Στόχος των αγροτοσυνδικαλιστών είναι να μείνουν ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι στον θεσσαλικό κάμπο, σε μια προσπάθεια να μη δημιουργηθεί κοινωνική αναταραχή, μετά και το κλείσιμο της κοιλάδας των Tεμπών, εξαιτίας της φονικής κατολίσθησης στα μέσα Δεκεμβρίου.
Oι «γαλάζιοι» αγρότες στα Φάρσαλα έσπασαν την κοινή γραμμή και αποφάσισαν να κατέβουν αυτόνομα την Παρασκευή το πρωί με τρακτέρ στο γήπεδο της πόλης.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ,ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ...
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ,ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ;;;
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΕΛΕΟΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
14-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: