Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ:ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ,ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Αμφισβητεί την σύνθεση του δικαστηρίου η μητέρα του δολοφονημένου Αλέξη με επιστολή της στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Προστασίας Πολίτη, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Προιστάμενο Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και Λαμίας, και τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.
Τα νέα δεδομένα όπως λέει την έχουν συγκλονίσει. Πρόκειται όπως λέει στην επιστολή για στοιχεία που οδηγούν
«…στην αμφισβήτηση, την αξιοπιστία αλλά και την διαφάνεια της διαδικασίας της πολύκροτης δίκης».


Τα στοιχεία που επισυνάπτει και στέλνει μαζί με την σκληρή επιστολή της στους παραπάνω φορείς αφορούν:
- Δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, Βασιλική Βλάχου, σύμφωνα με τα οποία έχει τιμωρηθεί από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο με προσωρινή αργία, διότι δεν υπέβαλε δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης από το 2000 εως το 2004, ενώ για την ίδια υπόθεση, η εν λόγω δικαστικός έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης!
Αναφέρει χαρακτηριστικά : «Πρόσωπα που θα συμμετέχουν στην σύνθεση του δικαστηρίου φέρονται να έχουν εμπλακεί στο ούτως καλούμενο παραδικαστικό κύκλωμα, έχουν μνημονευτεί σε πειθαρχικές διώξεις, ή έχουν δικαστικές εκκρεμότητες».
Όπως καταλήγει στην επιστολή της η Τζίνα Τσαλικιάν έχει υποχρέωση απέναντι στην μνήμη του παιδιού να ζητήσει την περαιτέρω διερεύνηση από τον Άρειο Πάγο.

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου,αναφέρει «θεωρώ ότι η δικαιοσύνη πρέπει να επιληφθεί άμεσα, διαλευκάνοντας και ερευνώντας τα δημοσιεύματα που αφορούν την σύνθεση του δικαστηρίου και κάθε εμπλοκή προσώπων που εμπλέκονται στο παραδικαστικό κύκλωμα».

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΣΟ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΕΖΑ TV
12-1-2010


newsit

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

FREE XASISI GIA OLOUS

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΧΑΣΙΣΙ

NewNeuromancer είπε...

Ποιό είναι το πολίτευμα της χώρας;

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;

Δείτε κι αυτό, κλικ εδώ

Αθώοι πολίτες ενοχοποιούνται (με προμελετημένα επιχειρησιακά σχέδια) και κατηγορούμενοι ένστολοι, μεθοδεύεται να πέσουν στα μαλακά με αδιαφανείς διαδικασίες

prince serengeti είπε...

ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ Η΄΄ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΧ ΛΑΤΣΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΥΦΛΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.