Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2010

ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΟΣ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ...

ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟ-ΥΣΤΕΡΊΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ...

Εκατομμύρια πλεονάζουσες δόσεις του εμβολίου κατά της νέας γρίπης Α (H1N1) προσπαθεί να διαθέσει σε άλλες χώρες η Γαλλία.
Όπως ανακοίνωσε το γαλλικό υπουργείο Υγείας, αγόρασε 94 εκατ. ατομικές δόσεις κόστους 869 εκατ. ευρώ, διότι η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα ήταν αναγκαίες δύο δόσεις του εμβολίου σε κάθε άτομο προκειμένου να επιτευχθεί ανοσία έναντι της νέας γρίπης.
Στη συνέχεια όμως οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι αρκεί μία δόση, με αποτέλεσμα η Γαλλία, μία χώρα με πληθυσμό 65 εκατομμυρίων, να έχει σήμερα ένα μεγάλο πλεόνασμα του εμβολίου, το οποίο προσπαθεί να διαθέσει.

Το υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της σημερινής εφημερίδας Λε Παριζιέν, ότι ήδη πούλησε 300.000 εμβόλια στο Κατάρ και πρόκειται να διαθέσει άλλα δύο εκατομμύρια στην Αίγυπτο. "Είμαστε σε επαφή με άλλες χώρες, όπως την Ουκρανία και το Μεξικό", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΠΡΕΖΑ TV
4-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: