Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2010

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Επανέρχονται τα διόδια στον ΠΑΘΕ και αυξάνονται οι τιμές σε Ρίο- Αντίρριο και στην εθνική οδό ΕλευσίναςΚορίνθου- Πατρών. Επαναλειτουργούν από αύριο οι σταθμοί διοδίων του τμήματος Μαλιακός- Κλειδί, ενώ ξεκινά τη λειτουργία του και ο νέος σταθμός διοδίων Αιγινίου Πιερίας (1,20 ευρώ), σύμφωνα με ανακοίνωση της κοινοπραξίας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ. Ειδικότερα, οι τιμές θα παραμείνουν σταθερές στον σταθμό Πελασγίας (1,90 ευρώ) και θα μειωθούν στους σταθμούς Μοσχοχωρίου (1,90 ευρώ) και Λεπτοκαρυάς (1,10), ενώ η διέλευση θα είναι ελεύθερη στον σταθμό Πυργετού ως την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στα Τέμπη.

Την ίδια στιγμή, θα αυξηθούν κατά 10 λεπτά οι τιμές για τα ΙΧ, κατά 30-60 λεπτά για τα φορτηγά και κατά 50 λεπτά ως ένα ευρώ για τα λεωφορεία στα διόδια της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα έρθουν αυξήσεις στις τιμές διοδίων στην εθνική οδό Ελευσίνας- Κορίνθου- Πατρών.

ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
10-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: