Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2010

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...ΚΑΤΟΥΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...

"Δεν υπάρχουν περιθώρια στην οικονομία για παροχές" ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, σε συνάντηση που είχε με αγρότες στο μπλόκο της Αλαμάνας.
Οι αγρότες από την πλευρά τους κάλεσαν τον υφυπουργό Οικονομικών "να παρέμβει για να ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος για τα θέματα της στρατηγικής στο γεωργικό τομέα".
Οι αγρότες, πάντως, εντείνουν από την ερχόμενη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους. Αύριο Δευτέρα αναμένεται να αποκλείσουν τα τελωνεία Ορμενίου, Κ'ηπων ('Εβρου), Εξοχής (Δράμα), Προμαχώνα, Δοϊράνης και Ευζώνων. Επίσης τον κόμβο Μαλγάρων, την Τριγλιά Χαλκιδικής και τον κόμβο Στρυμονικού επί της εθνικής Σερρών - Θεσσαλονίκης.
Την Τρίτη έχουν προγραμματίσει κινητοποιήσεις οι αγρότες της Πελοποννήσου και την Τετάρτη της Λάρισας.

Σε Βοιωτία και Φθιώτιδα κλειστά παραμένουν Κάστρο, Αλαμάνα και παλιός Λεβέντης, ενώ περιστασιακά κλείνουν η Ριτσώνα και το 90ο χλμ έξω απο τη Θήβα.
Κλειστή και η Εγνατία στον κόμβο Χρυσούπολης στην Καβάλα.
Ανοιχτός παρέμεινε ο κόμβος των Κερδυλλίων στην Εγνατία, στο ρεύμα προς Καβάλα, ώστε να μπορέσουν οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακού- Καβάλας.
Οι αγρότες διεκδικούν μεταξύ άλλων την άμεση καταβολή των δικαιωμάτων, εγγυημένες τιμές για τα προϊόντα τους, μείωση του κόστους παραγωγής και πάγωμα των χρεών.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ...ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΤΕ ΑΛΛΟ...ΑΦΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕ ΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΑΣ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ...

(ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ...ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
17-1-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τα κλεισουνε και μετα θα δουν για ποτε η Βουλγαρια θα προσφυγει στην Ε.Ε.

Να δουμε μετα που θα τρεχουν ολοι τους.
Δεν μπορουν παλι να κλεινουν τα τελωνεια, ελεος πια, τι θα γινει; αφηστε τουλαχιστον τα συνορα ανοιχτα να περναν οι νταλικες, τι φταινε αυτοι ρε; ε;
Για το μεροκαματο παλευουν ολοι τους... τι σας φταινε και τι θελετε να δειξετε με το κλεισιμο τελωνιων;

ΑλητακιΤηςΑθηνας

prince serengeti είπε...

ΔΙΟΡΘΩΝΩ!ΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν κατεβενουν το καλοκαιρι στους δρομους οι αγροτες μηπως τωρα αντι για καφενιο σου λενε παμε για κανενα βρε οθστ απο δω .
Αν θελετε γιατι και εγω απο αγροτικη οικογενεια ειμαι ενα χρονο μην πουλατε τιποτα οτι μπορειτε μονοι σας να δειτε για ποτε θα ερθουν διπλα σας α!! και κατι αλλο μην την ριχνετε την ψηφο σε κανενα κοματοσκυλο συνδικαλιστη και πανω απο ολα σε βουλευτη απο τζακι υπαρχουν και καλα παιδια αντε και με το καλητερο χωρις να εκβιαζετε αλλους κλαδους

Ανώνυμος είπε...

αλητακι.. θα μας κλασουν να μην πω τι οι της ε.ε. οταν απεργουν οι νταλικεριδες και σαπιζουν τα δικα μου προιοντα, στα αρχιδακια τους. 10;36 εσυ το καλοκαιρι απεργεις; αγροτακος.

Ανώνυμος είπε...

μην ανοισηχειται τωρα ολα θα φτιαξουν
σε ενα χρονο θα εχει λαθροξυλο

απο τους ναζι φιλους σας κεμαλιστες

ανοιξτε κανα βιβλιο και θα δειτε που εφαρμοστηκε πρωτα ο ναζισμος
ναζισμος κεμαλισμος

τα μουσουλμανικα σσσ
χιμλερ και μουσουλμανικα σσ
και τη συνεχεια
τωρα θα δειτε την ιστορικη επανεμφανησει τους

φερατε το ναζισμο στην ελλαδα
τωρα θα σφιξουν οι κολοι σας

δεν πειραζει απλα λυπαμε τα κοπέλια του κοσμάκη

μουσουλμανικα τάγματα Εφόδου, ες –ες

τον κυνηγουσατε τον ναζισμο απο τη μια σας βγηκε απο την αλλη

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

θα τα δειτε σε λιγα χρονια

Ανώνυμος είπε...

Mάλλον απεργούν και οι εισαγγελείς και δεν το ξέρουμε, αλλιώς θα έπρεπε να είχαν επέμβει γιά να ανοίξουν οι δρόμοι.

Ανώνυμος είπε...

oi agrotes einai kollimenoi!!!variountai na asxolithoun me tis kalliergeies pou pragmatika afinoun eisodima...exoun kollisei sto vamvaki kai sto stari...vre foukariari ti na to kanei toso vamvaki h eurwpaiki enwsi???to pairnei tsampa apo kina kai india..perimene malaka agroti epidotisi gia to vamvaki kai ta kapna!!