Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2010

ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΟΤ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ...

Την διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στον ΕΟΤ από το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Σώμα Επιθεωρητών/Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, αλλά και από Ορκωτούς Ελεγκτές ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.
Σύμφωνα με την υφυπουργό, Άντζελα Γκερέκου, υπάρχει ανάγκη για άμεση εξυγίανση του οργανισμού ενώ πρόσθεσε πως “Θέλουμε να αναδείξουμε όλη την αλήθεια για την κατάσταση που παραλάβαμε”.

Ο έλεγχος θα γίνει για να διαπιστωθεί το κόστος που έχει για τον οργανισμό καθεμία από τις δραστηριότητες του ΕΟΤ ώστε “ να μην επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοιες κατασπαταλήσεις δημόσιου χρήματος” καθώς και η η νομιμότητα των οικονομικών υποχρεώσεων που έχουν αναληφθεί. Επίσης, η υπουργός προανείγγειλε πρωτοβουλίες όπως την εισαγωγή πραγματικού διπλογραφικού συστήματος στον ΕΟΤ.
Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, τόνισε πως θα στείλει άμεσα τις αιτήσεις προς τις ελεγκτικές αρχές όπου και θα ζητάει τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου. ώστε και να προσδιοριστεί το ακριβές ύψος των οφειλών του Οργανισμού και η νομιμότητα των οικονομικών υποχρεώσεων που έχουν αναληφθεί.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΕΡΑ...ΓΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙ ΤΟ ΕΟΤ
ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!


ΠΡΕΖΑ TV
11-1-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαθρομετανάστες και Μέσα Μαζικής ΜεταφοράςΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

ΘΕΜΑ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Ιδιαιτερα ανησυχητικές και επικίνδυνες διαστάσεις έχει λάβει τον τελευταίο καιρό η μεταφορά παρανόμων εμπορευμάτων από αλλοδαπούς ιδίως εξ Αφρικής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθηνα.
Οι αλλοδαποί ως επί των πλείστων λαθρομετανάστες μεταφέρουν τεράστιους σάκους με διάφορα ήδη, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των οχημάτων (λεωφορεία ή τρόλεϊ) και των συρμών (ΗΣΑΠ και Μετρό). Το επιβατικό κοινό αναγκάζεται να συνωστίζεται εξ αιτίας αυτής της κατάστασης, πολλοί επιβάτες είναι αδύνατον να επιβιβαστούν λόγω του ότι δεν υπάρχει χώρος, ενώ δεκάδες είναι και τα ατυχήματα τα οποία έχουν προκληθεί εξ αιτίας των σάκων οι οποίοι εμποδίζουν την διέλευση, την επιβίβαση και την αποβίβαση των επιβατών.

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός,
Πως προτίθεστε να αντιμετωπίσετε το σοβαρό αυτό πρόβλημα τόσο στο Μετρό και στον ΗΣΑΠ, όσο και στις λεωφορειακές γραμμές και τα τρόλεϊ;

Αθήνα 04.01.2010
Οι ερωτώντες βουλευτές

Ανώνυμος είπε...

Aπο ποτε ρε μαλακες βουλευτες μπαινουν οι Ελληνες στα ΜΜΜ ?Αν δεν υπηρχαν οι αλλοδαποι καποιες γραμμες θα ειχαν καταργηθει
Ηλιθιοι...Σας ψηφιζουν και τα χαιβανια..