Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2010

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΠΛΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ...

Αστυνομικός που υπηρετεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αφού ικανοποίησε σωματική του ανάγκη, έξω από ζαχαροπλαστείο στο Νέο Ηράκλειο, παραμονή Χριστουγέννων, έβγαλε και πιστόλι, απειλώντας τον ιδιοκτήτη, επειδή του έκανε παρατήρηση!
Οπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες,το απίστευτο γεγονός, κόντρα στο επικοινωνιακό ρεύμα του τελευταίου καιρού, παρέμεινε κουκουλωμένο, προφανώς επειδή αφορά την Αντιτρομοκρατική. Δεν είναι τυχαίο ότι αναλόγως κουκουλώθηκε και άλλο περιστατικό, που συνέβη παραμονή των Φώτων και αποκάλυψε η Ελευθεροτυπια, όταν πολίτης διέσυρε ολόκληρο κλιμάκιο αστυνομικών της ΕΥΠ, που τον παρακολουθούσε και κυριολεκτικά συνέλαβε έναν από αυτούς. Προφανώς, σε αυτές τις περιπτώσεις οι ευαισθησίες αμβλύνονται και δεν έχει ούτε ανακοινώσεις ούτε διαθεσιμότητες και άλλα επικοινωνιακά. Εχει μόνο διευθετήσεις και σιωπηρές τυπικές δικογραφίες.

Στην περίπτωση του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής ενεπλάκη η Αμεση Δράση, που τον οδήγησε στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, όπου ο καταστηματάρχης ήθελε να τον μηνύσει για απόπειρα ληστείας και ανθρωποκτονίας, αφού του πρόταξε το πιστόλι. Ο άνθρωπος είχε κατατρομάξει, γιατί εκείνη την ημέρα είχε γίνει μπαράζ ληστειών σε καταστήματα. Ομως, αντί να του προτάξει πιστόλι ληστής, του το πρόταξε αστυνομικός. Τελικά, στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας έσπευσαν ανώτεροι αξιωματικοί, ενημερώθηκαν ανώτατοι και το συμβάν κρατήθηκε μακριά από τη δημοσιότητα, ενώ η δικογραφία, που μάλλον τυπικά συντάχθηκε σε βάρος του αστυνομικού, περιλαμβάνει μήνυση για απειλή και εξύβριση.
Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω αστυνομικός είναι υπότροπος επικίνδυνης υπηρεσιακής συμπεριφοράς, αφού συνάδελφοί του τον «συνέλαβαν» σε μέρα μεγάλης διαδήλωσης, όπου έκανε υπηρεσία με πολιτικά, να φέρει μαχαίρι, για να το χρησιμοποιήσει, όπως τους είπε, αν κινδυνεύσει. Αντί, όμως, να απομακρυνθεί, απλώς του άλλαξαν τμήμα στην Αντιτρομοκρατική. Κατά τα άλλα, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ετοιμάζουν διακριτικά και αριθμούς για τα κράνη και χιτώνια των ενστόλων.

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;
ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ TEST ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;;;
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΠΛΟ,ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
13-1-2010


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: