Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2010

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ....

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ,ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ...

Μερικά στρατόπεδα που δεν χρησιμοποιούνται πλέον από στρατό και τις υπηρεσίες του μπορούν να αποδοθούν αμέσως στις τοπικές κοινωνίες και για άλλα πρέπει να γίνει συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνάντηση που είχε με δημάρχους της Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης και τον μητροπολίτη Σταυρουπόλεως-Νεαπόλεως Βαρνάβα.
Ο υπουργός ζήτησε από τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης να του καταθέσουν το συντομότερο δυνατόν συγκεκριμένες προτάσεις, ενώ για ορισμένα από αυτά τα στρατόπεδα όπως του Παύλου Μελά, στα οποία υφίστανται και σήμερα κάποιες λειτουργίες του στρατού, τόνισε ότι θα πρέπει να διευθετηθεί το ζήτημα της μεταφοράς τους σε κάποιον άλλο χώρο.
Ο δήμαρχος Νεάπολης και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Β.Δ. Θεσσαλονίκης Νάκης Λαδόπουλος ότι για την υποβαθμισμένη δυτική Θεσσαλονίκη είναι ζήτημα στοιχειώδους ανταπόδοσης για την άρση των αδικιών εις βάρος της.

ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: