Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2010

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!!!

Στο Βελιγράδι μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου προκειμένου να πάρει μέρος στην ετήσια διάσκεψη των πρέσβεων της Σερβίας ως βασικός ομιλητής.
Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να αναλύσει την ελληνική πρόταση για την ένταξη όλων των χωρών των δυτικών Βαλκανίων στην Ε.Ε. μέχρι το 2014.
Οπως είναι γνωστό, η Σερβία έχει ήδη αντιδράσει θετικότατα στην ελληνική πρόταση, την οποία και έχει αποδεχθεί επισήμως.
Ο πρωθυπουργός κατά την παραμονή του στο Βελιγράδι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς και τον Σέρβο ομόλογό του Μίρκο Τσβέτκοβιτς.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΤΡΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΥΡΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
4-1-2010

1 σχόλιο:

dimitris είπε...

ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ?Ο ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?Α ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ.ΕΛΑ ΤΩΡΑ Ο ''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ''ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΜΑ ΤΟΥ-ΧΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΑΣ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΜΟΥ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ-ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Ε,Ε ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΕΓΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ ΟΧΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ!