Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2010

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ...

ΕΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ...Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ...

Παρουσία όλων των εμπλεκομένων ιατρών και της διοίκησης του Ευαγγελισμού, ανοίγει τη Δευτέρα ο φάκελος με το ιστορικό του Νίκου Κακαουνάκη. Στη πρωινή σύσκεψη θα εξεταστούν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία της νοσηλείας του δημοσιογράφου, αρχής γενομένης από την ημέρα εισαγωγής του στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στο τραπέζι της σύσκεψης θα εξεταστούν και παλαιότερα ιατρικά αρχεία, από προηγούμενες επισκέψεις του Νίκου Κακαουνάκη στο νοσοκομείο.
Μετά από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος για προστασία του ιατρικού απορρήτου, ο φάκελος μετά τη σύσκεψη θα μεταφερθεί κατευθείαν στο υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Αίσθηση πάντως, συνεχίζουν να προκαλούν οι σοβαρές καταγγελίες της οικογένειάς του, για τις συνθήκες νοσηλείας του:
«Οι γιατροί που χειρούργησαν το Νίκο στον Ευαγγελισμό είχαν το θράσος όσο ακόμα εκείνος πάλευε για τη ζωή του και η οικογένειά του αγωνιούσε έξω από την εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, γνωρίζοντας ότι στο τελευταίο χειρουργείο είχαν πια αποκαλυφθεί τα λάθη τους, να δηλώσουν. ‘Δεν έγινε κανένα λάθος, απλώς ο κ. Κακαουνάκης ήταν άτυχος’».

ΠΡΕΖΑ TV
4-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: