Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ...Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ...

ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΜΜΕ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ...

Το ενδεχόμενο ακύρωσης τμήματος της παραγγελίας εμβολίων κατά της νέας γρίπης Η1Ν1 από τη φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline, ανακοίνωσε σήμερα η Γερμανία.
"Έχουμε εξασφαλίσει με τη GlaxoSmithKline την ευελιξία να ακυρώσουμε μία μεγάλη παραγγελία εμβολίων που πλεονάζουν", δήλωσε η υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Μέχτχιλντ Ρος Λούτμαν.
Τα γερμανικά ομοσπονδιακά κρατίδια είχαν παραγγείλει αρχικά 50 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ο ο όγκος των παραγγελιών που έχει ακυρωθεί.
Στη Γερμανία, έχουν ήδη παραδοθεί 20 εκατομμύρια δόσεις ενώ το εμβόλιο κατά της γρίπης Α έχουν κάνει μόνο έξι εκατ. άνθρωποι, σε πληθυσμό 82 εκατ..

ΠΡΕΖΑ TV
7-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: