Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2010

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΟΚΑ TEST ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;


Νόμιμο έκρινε το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας το σχέδιο προεδρικού διατάγματος για την πρόσληψη, με διαγωνισμό, κατόχων μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις νέες θέσεις «ειδικών καθηκόντων» που δημιουργούνται στην Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με το σχέδιο, θα προσληφθούν διώτες κάτοχοι διδακτορικού τίτλου σπουδών ή master, εξειδικευμένοι στους τομείς τραπεζικών εφαρμογών, χρηματοοικονομικών εφαρμογών, φοροτεχνικών εφαρμογών, λογιστικής, ηλεκτρονικών εφαρμογών, διερεύνησης ψηφιακών εφαρμογών, τηλεπικοινωνιών και δικτύων και οικονομικής υγείας. επίσης, προβλέπεται η μετάταξη αστυνομικών που έχουν ήδη τα απαιτούμενα προσόντα και την επιστημονική εκπαίδευση.

Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα, τα προσόντα που αξιολογούνται επιπρόσθετα είναι η κατοχή πιστοποιητικού επί ειδικών θεμάτων όπως: Certified Information Systems Security Professional, Systems Security Certified Practitioner, Certified Information Systems Auditor, Certified Ethical Hacker, Licensed Penetration Tester, EC-Council Certified Security Analyst, Certified Expert Penetration Tester, Certified Application Security Specialist, Certified Computer Forensics Examiner, Computer Hacking Forencic Investigator.
Το πρόγραμμα αναμένεται να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό κατά 2,6 εκατο. ευρώ για κάθε ένα από τα έτη 2010 και 2011 και κατά 2,65 εκ ευρώ για κάθε ένα από τα έτη 2012 και 2013.

ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ,ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ TEST ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ;;
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ;;;
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΠΛΟ;;;
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
5-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: