Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2010

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ TORRENTS!!!

Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη πραγματοποίησαν το 2009 και για πρώτη φορά από το 2002 οι αμερικανοί καταναλωτές οι οποίοι προτίμησαν να παρακολουθήσουν χολιγουντιανές ταινίες στον κινηματογράφο παρά να τις αγοράσουν σε DVD και δίσκους Blu-ray.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερευνών Adams Media Research που ασχολείται με το χώρο του κινηματογράφου και των μέσων, το αμερικανικό box office άγγιξε τα 9,87 δισεκατομμύρια δολάρια το 2009, ξεπερνώντας τις πωλήσεις των DVD, οι οποίες έφτασαν τα 8,73 δισεκατομμύρια δολάρια.
Επιπλέον, οι συνολικές πωλήσεις των DVD και Blu- ray συμπεριλαμβανομένων των ταινιών, των τηλεοπτικών σειρών, των βίντεο συναυλιών και άλλων μειώθηκαν κατά περίπου 10% και "έπεσαν" στα 13 δισεκατομμύρια δολάρια το 2009.
Η Adams Media Research ανέφερε ακόμη ότι οι 8,73 δισεκατομμύρια καταναλωτές που αγόρασαν το 2009 DVD και Blu- ray μειώθηκαν κατά 13% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Την ίδια ώρα το αμερικανικό box office κέρδιζε έδαφος αυξάνοντας τις εισπράξεις του κατά 10% σε σχέση με το 2008.
Η τελευταία φορά που οι εισπράξεις του box office ξεπέρασαν τις πωλήσεις των DVD ήταν το 2002.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ,ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ INTERNET ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ FACEBOOK...ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ TORRENTS...ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
5-1-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις υπάρχει μια γνωστή φράση που λέει "Το βράδυ ελάτε απ'το σπίτι να δούμε καμια ταινία που κατέβασα" σε αντίθεση με το "Το βράδυ πάμε να δώσουμε 20€ έκαστος για να δούμε καμια ταινία στον κινηματογράφο που 80% δεν θα αξίζει τα λεφτά της"

skunk9234234 είπε...

Εντωμεταξύ κράζεις τα torrents ενώ σε προηγούμενα ποστ έπλεκες το εγκώμιο του gamato.info.Μηπως τα χεις μπερδέψει λίγο στο συγκεκριμενο θεμα;