Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2010

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ...

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ;;;;
ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ;;;
ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
24-2-2010


troktiko

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

preza eisai malakas..den vlepeis oti oi alloi xrisimopoiisan to karotsi tou kouloura gia aspida..vlaka e vlaka

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

και εκαναν ολοι τους γυρω γυρω ολοι απο το stand του κουλουρα...ρε δεν μας χεζεις και εσυ....

Ανώνυμος είπε...

ela xalarwste re paidia, oti egine egine, kai ama twra to xrisimopoihsan kapioi gia aspida kata twm mat 'h ta mat phran sbarna kai ton an8rwpo pou poulouse koulouria, den 3eroume ektos kai an uparxei marturias na epibebeosei ena apo ta 2.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εγώ, που κλείνω μέσα μου τη δύναμη της φυλής μου. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου το νεύρο και τα βιώματα αιώνων. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου τη ζωντανή παρουσία γενεών, που πέρασαν χαράσσοντας βαθειά αυλάκια, για να βρίσκουν το δρόμο τα άλλα Έθνη.Είμαι εγώ, που με κεντρίζει αδιάκοπα η Αποστολή μου και είναι έντονη μέσα μου, όπως οι κτύποι της καρδιάς μου. Είμαι εγώ, που δεν περιμένω καθοδήγηση! Μα φτιάχνω μόνος μου, αυτό που έχω καθορίσει σαν “ζειν”, τον αγώνα μου. Είμαι εγώ, που θεωρώ τη ζωή μου πολύτιμη, γιατί είμαι ταγμένος σ΄ έναν ιερό σκοπό.Είμαι εγώ, που κρατώ το λάβαρο και οι άλλοι με ακολουθούν. Είμαι ο Ξεσηκωμός!Είμαι εγώ, που κεντρίζω τους κοιμισμένους, τους επαναπαυμένους, τους βολεμένους. Είμαι ο Επαναστάτης! Είμαι εγώ, που καλύπτω τους κουρασμένους, τους λαβωμένους μέχρι να ξαποστάσουν. Είμαι ο Συναγωνιστής! Είμαι εγώ, το ξέσπασμα ανθρώπου γεννημένου ελεύθερου, που προσπαθούν να τον κάνουν δούλο. Είμαι η Οργή!Είμαι εγώ, ο θεματοφύλακας αρχέγονων αξιών και ιδεών. Είμαι ο Συνεχιστής! Είμαι εγώ, που οραματίζομαι να διαμορφώσω το αύριο. Μια νέα πραγματικότητα, που θα κυβερνούν οι αξίες του Ελληνισμού και θα κυριαρχεί ο Ηρωικός Άνθρωπος… Είμαι εγώ ο Εθνικιστής.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΒΑΡΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΒΑΡΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

oh nai eisai esy ,o vlakas

pou pire to hollywood poly poio sovara

aneptixe omada kai ta kane skata !

93

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκα εθνικιστή, ΒΛΑΚΑ, σε 15 γραμμές έγραψες 12 "εγώ". Δεν είσαι εθνικιστής, κανονικός μπάτσος είσαι.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Ή ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ?

Ανώνυμος είπε...

8.49 ΗΛΙΘΙΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΕ ΚΟΠΑΔΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΛΟΣ ΑΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ,ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εγώ ο .μπεεεε εεΕθνικιστής . ic

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου μπατσομόναδα. Εμμμ....μπεε!

Ανώνυμος είπε...

...μπεεεε

Ανώνυμος είπε...

.....μπλεεεεεεεεε !

Ανώνυμος είπε...

μπεεεεε..

Ανώνυμος είπε...

μπεε

Ανώνυμος είπε...

μουυυυυυυ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ ΚΡΙΜΑ ΦΟΥΚΑΡΑΔΑΚΟ,ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

8:49 μμ
Ενω εσυ ηλίθιε "δημοκράτη" το καταστρέφεις την περιουσία του αλλουνού είναι ελευθερία που στη στερούν

Ανώνυμος είπε...

☞Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ☜

_______koufales_______

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.....Α ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ....ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΛΗ ΩΡΑ.....ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ,Η ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ)ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΤΑΞΙΕΣ...ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ...ΟΠΩΣ....ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΕΖΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ...... ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ....c.u.