Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2010

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ REUTERS.COM





ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
24-2-2010

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειμαι με τους μπατσους και ουτε με καθε ειδος βιας. Εχω ενα φιλο μου που ειναι στα ΜΑΤ και τον ρωτησα αμα ισχυουν αυτα που λενε πολλοι, οτι τα ΜΑΤ χτυπαν οποτε θελουν και αδιακριτως, μου ειπε δεν ειναι ετσι και οτι τα ΜΑΤ πρεπει να δεχτουν πρωτα επιθεση για να απωθησουν και να επιτεθουν και ολα αυτα με διαταγες απο τους ανωτερους τους.
Επισης μου ειπε πως υπαρχουν πολλοι
που θελουν να προκαλουν τους διαδηλωτες, αλλα απο την αλλη ειναι και αρκετοι που δεν κανουν οτι γουσταρουν.
Μου ειπε οτι ειναι κατι σαν
2 στρατοπεδα,το ενα κανει οτι θελει, και το αλλο απλα δεχεται και απωθει διαδηλωτες οταν τους δωθει εντολη και ολα αυτα εξαρτιονται και απο τον επικεφαλη που θα εχεις στη διμοιρια.

Τωρα για τις φωτογραφιες αυτες, μονο οι ιδιοι τους ξερουν τι πραγματικα υποθικε και ο ενας βαρουσε τον αλλον.
Οποιος ηταν εκει ας πει τι εγινε και τι αποψη εχει για ολα αυτα σημερα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε μπάζω εσύ που εστίασες;

Η ηλιθιότητα σου ξεπερνά όλα τα όρια, αντί να προβάλεις τα συνθήματα προβάλεις την μαλακία που δέρνει κάτι κωλόπαιδα.

Ανώνυμος είπε...

Στην 2η φωτογραφία, μόνο οι ματατζήδες βαράνε ε;και όλοι οι άλλοι είναι αθώοι διαδηλωτές :o

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΜΜΙΑ 15000 ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΑΝ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

El Carnicero Rojo είπε...

Α ρε φασιστόμουτρα! Να δω πως θα κλαίγεστε όταν θα σας πάρει κι άλλα ο Γιωργάκης που στηρίζετε με τη μπατσοφιλία σας και το αντιλαικό μένος σας. Είστε πραγματικοί ιδεολογικοί απόγονοι των δοσιλόγων της Κατοχής: μπουχέσες, ύπουλοι και είρωνες.
Φτου σας ταγματασφαλήτες!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ,ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ 100-150000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΟΧΙ ΤΩΝ 700ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΩΝ 500 ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ωραίες ΠΑΣΟΚ-εποχές..παλιές...τι μου θύμισες ρε φιλε!!

warrel29 είπε...

Πολύ τρέξιμο οι ματάδες σμρ.Μην σας ξεγελάν οι photos του preza.
9.04 δεν μπορεί να είσαι τόσο καθυστερημένος που να μην καταλαβαίνεις ότι ο ένας πάει με ασπίδες και γκλοπ και ο άλλος με τα μπουνιές.Και τις τρώει κιόλλας ο πρώτος.

Ανώνυμος είπε...

re paidia stis fotografies apo sigkrouseis kriboume ta prosopa de xreiazete na ekthetoume toso kosmo

Ανώνυμος είπε...

NAI ALLA KAI ESU PREZA STA EPEISODIA ESTIASES..ELEOSS

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 8.49 άσε είδαμε κατά πόσο εκτελούν εντολές, μη παραμυθιάζεσαι. Στην εκπομπή του Παπαχελά (νομίζω) για τον Δεκέμβρη του 2008 προβλήθηκε ηχητικό ντοκουμέντο από το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ που έδινε διαταγή να ΜΗΝ ρίχνουν δακρυγόνα. Και αυτοί τι έκαναν; Γέμισαν τον τόπο κι ακόμα μέσα στο σπίτι σου δε μπορούσες να σταθείς. Κι όταν χτυπούσαν και κλωτσούσαν κάτι κοριτσάκια ανήλικα εκτελούσαν εντολές; Δηλαδή η εντολή είναι "βαράτε ανήλικα κορίτσια;" Αποκλείεται από μόνοι τους τα κάνουν. Εκεί που τους παίρνει κάνουν τους μάγκες. Ανώνυμε 10.09 δεν είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι ξέρεις. Είπαν ότι θα κοπεί ο 14ος μισθός και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα. Με ρωτάς εμένα πως ζω με το μισθό που παίρνω και πόσο πολύ έχω ανάγκη τον 14ο και τον 13ο μισθό; Μόνο για την πάρτη σου νοιάζεσαι; Επειδή έχεις εσύ λεφτά έχει όλος ο κόσμος νομίζεις;