Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2010

ΝΕΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ,ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΡΑΣΟΦΟΡΑ ΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!


Κατά των ομοφυλοφίλων αλλά και κατά της απονομής ιθαγένειας σε μετανάστες τάχθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. «Η ομοφυλοφιλία είναι έκπτωσις από την ανθρώπινη σεξουαλικότητα» υπογράμμισε, ενώ σε άλλο σημείο είπε: «Το ανθρώπινο σώμα έχει κάποια συγκεκριμένα όργανα, τα οποία έχουν, δυστυχώς ή ευτυχώς, μια νομοτελειακή αξιοσύνη. Αν κάνεις παράχρηση των οργάνων αυτών επέρχονται δεινά». Για την απόδοση ιθαγένειας σημείωσε: «Αλλο πράγμα είναι όποιος γεννάται κάπου να αποκτά αμέσως την ιθαγένεια του τόπου αυτού διότι σε μας, επαναλαμβάνω πάλι, ισχύει το δίκαιο του αίματος, όχι από κάποια, αν θέλετε, αντίληψη εχθρική προς άλλους ανθρώπους ή για να διαφυλαχθεί η καθαρότητα κάποιας δήθεν Αρίας φυλής, αυτά είναι όλα παραμύθια και ανοησίες - αλλά για να διαφυλαχθεί η έννοια του γένους».

ΒΕΒΑΙΑ Η ΡΑΣΟΦΟΡΑ ΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ NICKNAME ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ-ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2010

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε αγράμματε που έχεις και άποψη?
Μήπως είσαι και συ της συνομοταξίας του αδερφάτου?Πιθανοτατα.. Η μήπως χαίρεσαι που οδηγούν την Ελλάδα σε δάλυση με το γάντι..
Τελικά δίκιο έχουν που σε λένε νούμερο. Χεστήκαμε τι πιστεύεις και τι όχι!! Με τέτροιες όμως απόψεις πόσο ξεγυμνότεται η Ανθελληνικότητα και η καφρίλα σου.
Να πας να ζήσεις στο Ιράν στο Αφγανιστάν ή όπου διάολο θες. Εκεί θα είσαι ευτυχισμένος...
Αλλά τι κάθομαι και ασχολούμε με παραμορφωμένα ανθρωπάρια που νομίζουν ότι έχουν και άποψη.
Απορώ πως δεν έχεις φάει κανένα γιαούρτι πουθενά με αυτές τις μπούρδες που αραδιάζεις..
Πάνε σε κανένα γιατρό να σε δεί..

Ανώνυμος είπε...

kaleeeeeeeee ....... syka ......

Λογικός είπε...

ζείστε όπου θέλετε, γαμάτε όποιον θέλετε (και θέλει κι αυτός!!).

το σημαντικό με την ομοφυλοφυλία είναι ότι όλοι ασχολούνται με το σεξ. ο ομοφυλόφυλος αγαπάει, ερωτεύεται ανθρώπους του ίδιου φύλου. θέλει να τους φιλήσει, να τους αγκαλιάσει, να είναι μαζί τους. δεν είναι μόνο σεξουαλικό το θέμα. είναι θέμα αγάπης, έρωτα.

οπότε ακόμη κι αν δεν έκαναν σεξ, πάλι ομοφυλόφυλοι θα ήταν, πάλι θα έλκονταν από το ίδιο φύλο.

σεραφείμ, να σε ρωτήσω κάτι.. αν γαμάω τη γυναίκα μου από τον κώλο και αν μου παίρνει πίπες και τη χύνω στο πρόσωπο, αυτό είναι παράχτηση των ανθρωπίνων -νομοτελικά άξιων- οργάνων;

ερώτηση: γιατί αυτοί που είναι εθνικά "υπαρήφανοι" είναι και αντι-gay;; οέο; πως και αυτή η σύμπτωση;;

ρατσιστές στους gay και στους μετανάστες.. δείτε ρε κανάν ψυχολόγο.. δε θα πληρώσουν οι υπόλοιποι τα κακά παδικά σας χρόνια..

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον 3:00 μμ είσαι απελπισμένη που δεν μπορείς να πεις δημόσια τα αισθήματά σου και για το πως νοιώθεις για τα άλλα αγοράκια!

Λογικός είπε...

3:06, κι όμως φίλε μου δεν είμαι gay.. όπως και δεν είμαι μετανάστης.. δε χρειάζεται να είμαι κάτι από τα δύο για να τους υπερασπίζομαι. άνθρωπος είμαι με λογική κρίση και όχι ζώο σαν τα χρυσαύγουλα, τους καρατζαφυρέους και αυτούς που τους υποστηρίζουν..

απλά σκέφτομαι όταν λέω κάτι. και για να υποστηρίξω κάτι, πρέπει να υπάρχουν επιχειρήματα γι' αυτό. έτσι, μόνο με τη λογική, οδηγούμαι σε αυτά τα συμπεράσματα που έγραψα.

έχεις μήπως να μου πεις κάποια επιχειρήματα για την ομοφυλοφοβία και την ξενοφοβία;

βέβαια, στην περίπτωση που είσαι και εσύ ζώο, υπάρχει και η εύκολη λύση, με πολύ λιγότερη σκέψη και κρίση, να με αποκαλέσεις αδερφάρα και άπλυτο..

ερώτηση: όταν κάποιος αποκαλέι κάποιον αδερφή, αυτόματα γίνεται περοσσότερο άνδρας;
και, αντίστοιχα, όταν κάποιος αποκαλεί τους άλλους λαθρομετανάστες, ξένους, γίνεται περισσότερο έλληνας;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω πρόβλημα με τους gay,αλλά έχω πρόβλημα με τους μετανάστες.Γιατί μεγάλωσα σε περιοχή που αλβανοί το παίζουν ότι είναι κάποιοι και άμα τους κοιτάξεις θα νευριάσουν και καλά.Αλλά τι να τους πεις αφού δεν έχουν μάθει να σέβονται την χώρα και τους ανθρώπους που τους φιλοξενούν.

Λογικός είπε...

κι εγώ ζω σε περιοχή που έχει πολλούς αλβανούς. και καταλαβαίνω πολύ καλά τι λές για τους αλβανους, έχουν και αυτοί τα χαρακτηριστικά τους όπως και κάθε λαός.
μου τη σπάγανε αρκετά πολλοί αλαβανοί όταν είμουν μικρός. από κει και πέρα όμως, δε γενικεύω. είχα και φίλους αλβανούς, που ήταν γαμώ τα παιδά.
να έχεις πρόβλημα με τους αλβανούς φίλε μου, και όχι με όλους τους μετανάστες. και να έχεις πρόβλημα με κάποιους αλβανούς, με αυτούς που είναι μαλάκες, και κάποιοι, ναι είναι πολύ μαλάκες και ζώα και αμόρφωτοι. δεν δικαιολογείται όμως, πάλι, να γενικεύεις και να έχεις πρόβλημα με όλους τους αλβανούς και κατ' επέκτασιν με όλους τους μετανάστες.

σε όλους τους λαούς υπάρχουν και οι μαλάκες, εννοείται αυτό. και στην ελλάδα ειδικά, έχουμε πολλούς έλληνες μαλάκες.. που ξεχνάνε και την ιστορία τους.
και επειδή λέμε για μετανάστες, δες και αυτό το link, οι απάντηση των ελλήνων μεταναστών, που ίσως να ξέρουν καλύτερα..

http://tvxs.gr/node/51128

Ανώνυμος είπε...

κακο σπυρι στον κωλο σου γραικυλε!!!!!!!

Λογικός είπε...

γραικύλος μπορεί να είσαι εσύ.

εγώ είμαι έλληνας. και τιμώ το σύνταγμα της ελλάδος.

και ειδικά το άρθρο 5, παρ. 2 και το άρθρο 120, παρ. 2 και 4 που με εκφράζουν βαθιά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 5:47 δεν φτύνεις τ'άρχίδια σου ρε μαλακα;Όποιος δεν συμφωνει δηλαδή μαζί σας είναι γραικύλος και φασίστας;Ωραία λογική έχετε ρε μαλάκες.Αλλά τι είστε ρε;Ζώα και προβατα που σας τραβάνε από εδώ και από κει για να φωνάζετε και να σπάτε.Δική σας βούληση ούτε έχετε ούτε ποτέ θα έχετε.Άντε τώρα να γλύψετε τον κώλο του Παλαιοκώστα μήπως σας ξαναφιερώσει καμμιά αράδα σε καινούργιο του μανιφέστο.
Δεν υποστηρίζω τους παπάδες και ούτε έχω κανενα πρόβλημα τόσο με τους gay όσο και με τους μετανάστες.
Το πρόβλημά μου είναι μερικά ψωλάκια που την είδαν αντιεξουσιαστές για να μπούν στο μάτι του πατέρα τους γιατί δεν τους πήρε το αμάξι που ήθελαν.

Ανώνυμος είπε...

Παντως εγω απο την δικη μου σκοπια αυτο που διαπιστωσα απο το αθρο ειναι οτι ο Σεραφειμ παρ ολο που δεν κινηθηκε μακρια απο το πουριτανικο πνευμα της "Αγιας" μας εκλλησιας ειχε ομως μια σχετικη τεκμηριωση στα λεγομενα του και μια τηρουμενων των αναλογιων διαλακτικοτητα που σιγουρα δεν τον κατατασει στις πρωτες θεσεις των φασιστικων σχολιαστων αυτης της χωρας.

Ανώνυμος είπε...

"Λογικός" σωστά τα λες.
Είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν καλοί μετανάστες αλλά και κακοί που θα κάνουν τις μαλακίες τους και δεν θα σέβονται τίποτα.
Και πάλι όμως δεν θα πρέπει να το γενικεύουμε το θέμα και μόλις βλέπουμε μετανάστη να λέμε "α βρωμιάρης" και άλλα, χωρίς να ξέρουμε τι άνθρωπος είναι.

Ταξιδεύεις στις ΗΠΑ και βλέπεις μετανάστες (και όχι μόνο μαύρους και άραβες, αλλά πολλών εθνοτήτων) να είναι γιατροί, αστυνομικοί, επιστήμονες κ.α, να σπουδάζουν ή να δουλεύουν απλά και να ζούνε χωρίς προβλήματα με τους ντόπιους, εντάξει άμα γυρίσεις όμως στα χρόνια του '50 μέχρι το '75, εκεί ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά τελικά έφτιαξαν σε μεγάλο βαθμό.
Στην Ελλάδα όμως.... χαμένη υπόθεση, η Ελλάδα δεν αντέχει τόσους πολλούς μετανάστες, είναι λογικό εφόσον έχει προβλήματα με το οικονομικό, το σύστημα Υγείας και άλλα τόσα.
Κάπου είναι λογικό ότι θα υπάρξουν και αντίδρασεις από τους ίδιους τους Έλληνες, εδώ το κράτος δεν μπορεί να φροντίσει τους Έλληνες, θα φροντίσει τους μετανάστες;

Ανώνυμος είπε...

απλά να απευθύνω μια ερώτηση προς όλους τους λογικά σκεπτόμενους...υπάρχει κανένας που να θέλει το παιδί του να γίνει gay???βρείτε έστω έναν!!!!!άρα είμαστε όλοι ρατσιστές σύμφωνα με τα λεγόμενα σου..έτσι δεν είναι πρέζα??

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, ένας μητροπολίτης τεχνικά υποτίθεται ότι δεν κάνει σεξ, έτσι δεν είναι; Οπότε από πού κι ως πού είναι ειδικός να κρίνει γιά θέματα σεξουαλικότητας;

Λογικός είπε...

το θέμα δεν είναι αν θέλει κάποιος το παιδί του να γίνει gay. το θέμα είναι αν θα το στηρίξει και θα δεχτεί την επιλογή του αν αυτό γίνει gay.

όπως και κάποιος μπορεί μη θέλει το παιδί του να γίνει υδραυλικός ή βοθραζής. το θέμα είναι πάλι αν θα τον στηρίξει και αν θα δεχτεί το παιδί του ως υδραυλικό ή βοθρατζή.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΤΝΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ . ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥ ΝΑ ΕΞΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΟΤ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ . Η ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΤΙΝΑ ΟΠΟΥΕΙΝΑΙΙ ΚΑΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ . Α ΠΑ ΠΑ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ .