Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΣΤΑΡΚ...ΣΩΠΑ ΡΕ...ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ!!!

Η Ελλάδα πρέπει να διευθετήσει μόνη της τη δημοσιονομική κρίση της, εκτιμά ο Γερμανός Γιούργκεν Σταρκ, μέλος του διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σε συνέντευξή του στη γερμανική επιθεώρηση Ντερ Σπίγκελ, ο οποίος ζητεί από την Αθήνα να λάβει νέα μέτρα λιτότητας.
Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει "να βάλει τάξη στο σπίτι της", δηλώνει ο κ. Στάρκ στη συνέντευξη, αποσπάσματα της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα, την επαύριο της συνόδου κορυφής των 27 που εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς την Ελλάδα.
Τα μέτρα λιτότητας που εξαγγέλθηκαν ως σήμερα "είναι ένα απολύτως ελάχιστο που πρέπει τώρα να τεθεί σε εφαρμογή, είναι όμως ανάγκη να γίνουν περισσότερα, δεδομένης της ξεκάθαρης επιδείνωσης της κατάστασης", τονίζει ακόμα στο Ντερ Σπίγκελ, που κυκλοφορεί τη Δευτέρα.

Ο Γιούργκεν Σταρκ απορρίπτει την ιδέα της χορήγησης βοήθειας σε διμερή βάση, όπως για παράδειγμα μιας βοήθειας της Γερμανίας προς την Ελλάδα, κρίνοντάς την "αντι-παραγωγική ή πολύ δύσκολα συμβατή με τις αρχές της Νομισματικής Ενωσης".
Απορρίπτει επίσης το ενδεχόμενο έκδοσης ευρωπαϊκού ομολόγου υπέρ της Ελλάδας, το οποίο κατά τη γνώμη του δεν θα διευθετούσε "κατά κανέναν τρόπο τα διαρθρωτικά προβλήματα" της χώρας.

ΠΡΕΖΑ TV
12-2-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=NX_UKdqoa_o

bale ayto to video na to dei o kosmos
apo russiatoday

Ανώνυμος είπε...

@ΠΡΕΖΑ, διαβάζω ορισμένα γερμανικά blog, και οι περισσότεροι γερμαναράδες όχι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι οι Κυβερνήσεις της Ελλάδας ευθύνονται για όλα αυτά τα σκατά που τώρα η χώρα έχει γίνει ρεζίλι, αλλά βρίζουν και λένε τους έλληνες πολίτες "φοροφυγάδες, κλέφτες, απαταιώνες, ανίκανοι να κάνουμε κάτι ενάντια στη Κυβέρνηση και άλλα πολλά. Έχουν βγάλει το κάθε έλληνα ψεύτη και αληταρά, λες και αυτός φταίει για όλα.
Καταλάβατε; οι γερμανοί που το πάνε το πράμα; και μας βγαίνει ο κ. Jürgen Stark, και λέει η Γερμανία δεν θα πληρώσει τα σπασμένα της Ελλάδας. Γιατί ρε Στάρκ σας έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό και βγαίνεις και λες τέτοιες μαλακίες; Η Μέρκελς χθές το ανακοίνωσε "καμία χρηματική βοήθεια για την Ελλάδα", αυτό δλδ δεν φτάνει για να το καταλάβει ο μαμημένος γερμανικός λαός που τα χαπακόνει αμέσως όλα και βρίζει άλλους χωρίς καν να ξέρει τη χώρα και τι κάτοικοι είμαστε;...

Ανώνυμος είπε...

Βρήκαν τώρα όλοι την Ελλάδα να μαμάν από πίσω, όχι μόνο πολιτικοί αλλά και οι ίδιοι οι γερμανοί να πούμε, λες και αυτοί είναι οι άρχοντες της Ευρώπης, αυτοί δεν έχουν χρέη, δε φοροδιαφεύγουν...είναι αγγελούδια.
Βρε αί σίχτιρ από δω με τους καραγκιόζιδες τους γερμαναράδες. Κανείς δεν σκέφτεται τόσο προκαταλημένα όσο οι γερμανοί, πραγματικά, χειρότεροι από τους Άγγλούς και τους Γάλλους είναι τα γουρουνάκια. Να προσέχουν μόνο από το πολύ μπλά μπλά μη γυρίσει μπούμερανγκ η ιστορία και κλαίνε μετά από λίγο καιρό.

Kost@z είπε...

για ριχτε και μια ματια εδω... ετσι για να καταλαβετε οτι καλα μας κανουν και μας λενε μαμακες...

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_5450.html