Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2010

ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΤΗΣ SIEMENS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ "ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ...

Ο Χρήστος Καραβέλας, η σύζυγος του Μάρθα αλλά και ο γερμανός υπήκοος Ολιβερ Χέμμερ οικοδόμησαν ένα τεράστιο δίκτυο υπεράκτιων εταιρειών για να φυγαδεύσουν χρήματα από την Ελλάδα, ενώ διαρκούσε η προανάκριση για την υπόθεση Siemens.
Πρόκειται για μία από τις πιο γιγάντιες επιχειρήσεις νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια, στην οποία δυστυχώς συνήργησαν και δικηγόροι.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, στις 16 Φεβρουαρίου του 2009 και ενώ ο κ Νίκος Ζαγοριανός "πάγωνε" τους λογαριασμούς του κ. Καραβέλα και άλλων κατηγορουμένων, ο γερμανός υπήκοος Ολιβερ Χέμμερ ιδρύε στο Σααν του Λιχτενστάιν ένα ίδρυμα με το όνομα Brigantinus Foundation με κεφάλαιο 30.000 ελβετικά φράγκα. Στόχος του ιδρύματος ήταν η κάλυψη των οικογενειακών δαπανών της οικογένειας Καραβέλα.
Ταυτόχρονα, με συμβουλή των Χέμμερ και δικηγόρου στο Λονδίνο, κλείνουν οι λογαριασμοί των υπεράκτιων εταιρειών του Καραβέλα Topclass Foundation, Buildact Foundation SA , Joystar Overseas Inc, ενώ τα χρήματα από το λογαριασμό της Μάρθας Καραβέλα στην Αθήνα, είχαν φθάσει στο Λιχτενστάιν μέσω των εταιρειών Chamonix Ltd και Anisata Ltd.
Τα χρήματα από τους λογαριασμούς του Λιχτενστάιν χρησιμοποιούνται για να αγοραστούν ένα διαμέρισμα στην Αθήνα και ένα στο Λονδίνο από την Brigantinus Foundation.

Στις 5 Απριλίου του 2009 ο Χέμμερ παίρνει εντολή από τον Καραβέλλα να δημιουργήσει τις εταιρείες Larutil SA και Cilbun SA για να επενδύσει 3 εκατομμύρια δολάρια και 2 εκατομμύρια ευρώ σε ακίνητα στην Ουρουγουάη. Λίγο αργότερα ο Καραβέλας καλείται από τον ανακριτή αλλά εμφανίζεται ένα 48ωρο αργότερα. Όταν καλείται και πάλι στις 25 Μαίου 2009 εξαφανίζεται.
Οι αρχές του Λιχτενστάιν ζητούν εξηγήσεις στις αρχές Ιουνίου του 2009 από τους δικηγόρους του Χέμμερ που ήταν και δικηγόροι του Σήκατσεκ στο Λιχτενστάιν. Το δικηγορικό γραφείο απαντά στην μονάδα για την καταπολέμηση του ξεπλύματος του Δουκάτου ότι το 1985 ο Χρ. Καραβέλας είχε περιουσία 10 εκατομμυρίων ευρώ και ότι μόνο τα διαμερίσματα της οικογένειας στο Λονδίνο αξίζουν 15 εκατομμύρια λίρες.

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΔΕΎΤΗΚΕ ON TIME,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ;;;
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥΣ;;;

ΤΕΛΙΚΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΩΣΤΕ Η SIEMENS ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ....

ΠΡΕΖΑ TV
5-2-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: