Παρασκευή, Μαρτίου 19, 2010

ΣΤΟ 20% ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΤΕ...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΑΜΗΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Για διπλασιασμό της ανεργίας στη χώρα μας ώς το τέλος Ιουνίου έκανε λόγο ο επιστημονικός συνεργάτης ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Ρωμανιάς μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».
"Η ανεργία στην χώρα μας θα φτάσει το 20%" εκτίμησε, σημειώνοντας ότι για την αντιμετώπιση της ανεργίας πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη.
Πρόσθεσε ότι η πολιτική εξουσία δεν μπορεί να λειτουργεί ως ρεπόρτερ αλλά πρέπει να λαμβάνει μέτρα ώστε να μην υπάρχει αύξηση της ανεργίας.

ΠΡΕΖΑ TV
19-3-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά οι Πασόκοι καλό θα είναι να δούνε αυτόν τον Κέϊζερ εδώ στο βιντεο που ξεβρακώνει την συμμορία του Πασοκ.
http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk

Ανώνυμος είπε...

Δεν παει πολυ καιρος που βγαιναν στα Μπλογκ οι διαφοροι ελευθεροι "επαγγελματιες" και καθυβριζαν τους Δ.Υπαλληλους. Νομιζαν οτι ριχνοντας τα βαρη σε εναν επαγγελματικο κλαδο ( ποιοτικα σαφως ανωτερο απο τον δικο τους κατα μεσο οριο), θα γλυτωναν αυτοι . Οτι ΑΦΟΥ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΕΦΑΓΑΝ 3 ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΦΟΡΟΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΝΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η OFF SCHOR ETAIΡIEΣ), θα τους προστατευε η παραταξη που ψηφισαν με 40%,και το βαρος των μετρων θα το σηκωναν ορισμενοι εργαζομενοι: (συνταξιουχοι, εργατες και Δ.Υ.).
20% ανεργια μεχρι τον Ιουλιο περικοπες σε καθε ειδους αμοιβες,λουκετα.
Τωρα τους φταιει η Γερμανια και οχι το κομματους που ταπαιρνε απο τους Γερμανους .Το μονο που τους μενει ειναι να γυρισουν και αυτοι VIDEO και να παιξουν το ρολο της Τζουλιας για να τα οικονομησουν απο εδω και περα.

Ανώνυμος είπε...

το οτι βρισκομαστε σε αυτη την κατασταση φταιει το κολοκρατος που δημιουργησε το πασοκ..το συντηρησε η νδ και τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε..πως θα πληρωθουν οι 40 κηπουροι του ευαγγελισμου??φανταστειτε να ειχε και κηπο..θα ειχε τουλαχιστον 150 κηπουρους...πως θα πληρωθει ο μηχανοδηγος του οσε τα 109000 ετησιως(10 χρονακια πρεπει να δουλεψει για να τα βγαλει ενας απλος υπαλληλος)??πως θα πληρωθει ο λυριτζης κι ο οικονομου??κι υστερα μιλαμε για ισοτητα,δικαιοσυνη,δημοκρατια....τι λες ανωνυμε 6:03???τολμας και υποστηριζεις τους δημοσιους κηφηνες???

Ανώνυμος είπε...

oxi preza sto 40% tha ftasei oi anergeia... h metanastes einai ellhnes pia

Ανώνυμος είπε...

Baby (Greece) are you down down down down down,down...!
Even if the sky is falling down.
Put on a show, I wanna see how you lose control...!
Baby (Greece) are you down down down down down,down...!
So why dont we run away?! :-P

Poor Greece, you're going under,
and nobody want to help you.

Ανώνυμος είπε...

πρέζα.. να αναδημοσιέυεις αυτά που λένε, να μη λες δικά σου. στο 20% εκτίμησε ο ρωμανιάς ότι θα φτάσει η ανεργία. δε σημαίνει ότι έτσι θα γίνει.

πλαστή παγκόσμια οικονομική κρίση, πλαστή επιδημία γρίπης, πλαστή πτώχευση της ελλάδας. όλοι δανείζονται από όλους και όλοι χρωστάνε.

όλοι οι καργιόληδες μια εταιρεία. και εγώ δεν θα μαι υπάλληλος.

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λες πρεζα.

ηρθε η ωρα ο αμυαλος λαος να φαει πουτσα ζεστη για να ξυπνησει επιτελους.

την αξιζει ολακερη

Ανώνυμος είπε...

χοντρό καβλί θα φάτε,εγώ θα πάω στα βουνά...

Ανώνυμος είπε...

''καθυβριζαν τους Δ.Υπαλληλους. Νομιζαν οτι ριχνοντας τα βαρη σε εναν επαγγελματικο κλαδο ( ποιοτικα σαφως ανωτερο απο τον δικο τους κατα μεσο οριο), θα γλυτωναν αυτοι''

''Ποιοτικά ανώτεροι'' οι δημόσιοι υπάλληλοι; Σε καλό σου βρε 6:03, που μας έκανες και γελάσαμε! :-D