Τρίτη, Μαρτίου 16, 2010

ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;;;
ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ;;;
ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;;;

Το έτος 2010 θα είναι μια "δύσκολη χρονιά" για τη διεθνή στρατιωτική δύναμη στο Αφγανιστάν, προειδοποίησε σήμερα ο στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους, επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία.
"Το 2010 θα είναι ένα δύσκολο έτος, έτος κατά το οποίο θα σημειώσουμε πρόοδο και θα πάρουμε το πάνω χέρι απέναντι στους Ταλιμπάν σε σημαντικές περιοχές, αλλά θα είναι επίσης μια χρονιά σκληρών μαχών και περιοδικών αποτυχιών", δήλωσε στην διάρκεια ακρόασης στο κοινοβούλιο.
Περίπου 128.000 στρατιώτες των διεθνών δυνάμεων, κατά τα δύο τρίτα Αμερικανοί, βρίσκονται σήμερα στη χώρα, και ο αριθμός τους θα πρέπει ακόμη να αυξηθεί καθώς περισσότεροι από 30.000 επιπλέον αμερικανοί στρατιώτες θα πρέπει να αναπτυχθούν στο Αφγανιστάν έως τον Αύγουστο--6.000 από αυτούς έχουν ήδη φτάσει στη χώρα αυτή.
Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής των ΗΠΑ για την εντατικοποίηση του αγώνα κατά των Ταλιμπάν, το ΝΑΤΟ και ο αφγανικός στρατός εξαπέλυσαν στις 13 Φεβρουαρίου την επιχείρηση Mushtarak (Μαζί, στην διαλεκτό Dari) στην επαρχία Χέλμαντ, η μεγαλύτερη επίθεση της Ατλαντικής Συμμαχίας, μετά την πτώση των Ταλιμπάν το 2001.

ΠΡΕΖΑ TV
16-3-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πρεζάκο.. επειδή είσαι ωραίος, αλλά όπως έχεις ποδείξει πολλές φορές, τώρα μαθαίνετε ορθογραφία, μάθε ότι:

ΠΑΝΤΑ είναι επικεφαλής.

ο επικεφαλής
του επικεφαλής
τον επικεφαλής
ω επικεφαλής

και αυτό γιατί είναι από μόνο του πάντα σε γενική: επί της κεφαλής