Τετάρτη, Μαρτίου 10, 2010

3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Τη σύλληψη τριών ατόμων για την υπόθεση κλοπής της σορού του τέως προέδρου, Τάσσου Παπαδόπουλου, ανακοίνωσε η Κυπριακή Αστυνομία.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτό, οι τρεις ύποπτοι θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής τους. Η σορός του ιστορικού ηγέτη της Κύπρου ανευρέθη το βράδυ της Δευτέρας στο νεκροταφείο της Λευκωσίας. Είχε κλαπεί τον περασμένο Δεκέμβριο, την παραμονή της πρώτης επετείου από τον θανατό του.

Την ικανοποίησή του για την ανεύρεση της σορού εξέφρασε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μιχάλης Χριστόφιας. "Ο εντοπισμός της σορού του αγαπημένου μας Τάσσου έδωσε τέλος στο μαρτύριο, το οποίο συγκλονισμένοι βιώνουμε τους τελευταίους τρεις μήνες και επανέφερε τη γαλήνη και την ηρεμία στην οικογένειά μας", δήλωσε η οικογένεια του εκλιπόντος.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου, Λουκάς Λουκάς, δήλωσε ότι οι δράστες της κλοπής είχαν ζητήσει λύτρα από την οικογένεια. Εκπρόσωπος της οικογένειας είχε προσωρήσει σε διάψευση της δήλωσης.

ΠΡΕΖΑ TV
10-3-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: